Beyler geçen hafta seriyi okumaya başladım, bir solukta güncele yetiştim ama sanırım 306'da Türkçe çevirisi kalmış. Bu seriyi Türkçe güncel veren bir site var mı? Araştırmama rağmen bulamadım.
306'dan sonrası çevrilmedi, arama boşuna. V-team dışında Toriko çeviren grup yok zaten, V-team'de de çevirmen yok maalesef.
Bir önceki bölüm Banbina nın kıyafeti çıkıp gerçek formuna bölünmüştü ya işte o yüzden dünyada ki tüm insanları, kuşları, balıkları ve hatta böcekleri bir huzursuzluk kaplıyor. Bir anda sanki dünyada ki son günleriymiş gibi geliyor. Bu yüzden hayatta herhangi bir pişmanlıkları kalmaması için hepsi en sevdiği yiyeceklere saldırıyorlar. Yani sadece gerçek formunun ortaya çıkması beyfendinin bütün dünyayı mahvediyor.
Daha sonra Banbina bu sonsuz yumrukmuydu neydi Toriko nun onu durduruyor ve saldırıya geçiyor. Saldırıya geçmeden önce bizimkilerin şeytan kolları kendilerinden bağımsız bir şekilde ortaya çıkıyor. Sadece tek kolun değişmesi bile vücudtaki bütünlüğü bozduğu için 100x yer çekimine maruz kalıyorlar ve hop yere yapışıyorlar. Kurtulmaları tamamen bal yani. En sonda da 60 trilyon hücre yetmediği için kombine edip 240 ile vurmaya çalışacaklar.
Dünyadaki son gününmüş gibi yaşa Mangaka bu işi harbiden çok iyi biliyor yahu.
Gerçek hayattaki şeyleri öyle bir işliyor ki, dahiyane gerçekten.
Tesadüfler zinciri Toriko serisinin temeli zaten. Mangaka her şeyi %100 gerçekçilikle sunuyor, 1 mm yanılma payı yok, iman power yok, çok net ancak bizimkilerin bir şekilde kurtulmaları gerek, bu da tesadüfle sağlanıyor işte. Macera dediğin de böyle olur.
84. bölümde defter ve joa adı geçiyor
ayrıca kaka ne güzel hasss.... bakışı atmış öyle
Oradaki defter, Teppei'nin defteri. Kıyafette dinleme cihazı olduğu için deftere yazı yazıyor ama gevezeliği yüzünden yakayı ele veriyor.
Komatsu israf olmasın diye yiyecekti herhalde ama Torikonun bugu olan komatsuyu kimseye yedirtir mi mangaka.
Toriko'nun bugu'ndan sonrasını okumadım. :S
Allah bilir Komatsu'nun içindeki canavar, güneşi yiyen çanavardır. Vücudu kaldırmadığı için yavaş yavaş ortaya çıkıyordur
Komatsu'nun gurme hücreleri en doğal yoldan geldi. Yani ne enjekte ettiler, ne doğuştan geldi ne de başka bir şey. Gurme hücresine sahip kaliteli malzemeler yersen sen de gurme hücresine sahip oluyorsun ve bunun sonucunda gurme şeytanı çıkıyor. Komatsu'nun uyanışı Pairin ses ve kokusundan oldu muhtemelen, geçen bölüm kocaman kalp çizmişti mangaka, Komatsu'nunmuş işte.
Çünkü o komatsu
Mesele yemek hazılamak oluunca "Bedenindeki tüm hücreler aktif olduğu için bir süre kalbe ihtiyacı olmadan hareket edebilir" gibi birşey çıkar. Millet sesiyle kokusuyla canlanıyor baksana. Bna hadi hazırlada yiyek de zombi oluur gene kalkar
Bambina vs Superman'deki fikrin ne durumda ???
Dikkatim dağılmış sayfa değiştirdim Komatsu bana bakıyordu ödüm koptu
Kaka Komatsu yu öldürünce eline ne geçecekti anlamadım açıkçası ama Komatsuyu uyanık görünce attığı bakışa bittim.
İşin içine şans da karıştı nasıl canlı kurtulacaklar merakla bekliyorum. Bir darbesi uyduları parçaladı bizimkilere ne yapardı düşündüm oldukça renkli bir görüntü geldi aklıma. Kan kırmızı bol bol. Vsnin sonunu merakla bekliyorum.
Kaka Komatsu'yu öldürmeyecekti. Zihnindeki deftere ilişkin bilgileri istiyordu. Ya kaçıracaktı yahut da başka bir yolla alacaktı defter bilgilerini, Livebearer arc boşuna çizilmedi.