Şehirlerarası otobüste şehirlerden birinde bir anne ve çocuk binmişti, çocuğun biletini alırken çocuk diye belirtmedikleri için en ön koltukları alabilmişler fakat otobüslerde en ön koltuklara çocukların oturamayacağı kuralı gibi bir şey varmış sanırım. Kadın sorun etmedi ve çocuğu ile bir iki sıra arkada (benim çaprazım) ikili koltuğa geçtiler. Çocuk da muhtemelen 10-11 yaşında falan, yaygara çıkardı "Ben oraya oturucam, şoför benim yerime oturmama izin vermiyor ben koltuğum orası" fakan diye, gözleri de yaşlı tabi. En sonunda pes etti oturdu anasının yanına. Arada birkaç dakika geçti gözüm ilişti napıyor acaba diye, çocuk koltuğa bağlı ekrandan otobüs firmasının dilek/şikayet sayfasına girmiş "Beni yerime oturtmadılar" diye şikayet yazıyordu.
Sonrasında ne oldu ne bitti pek bilmesem de o yaşta bir çocuğun oturup şikayet sayfasını akıl etmesi ve şikayetini yazması çok ilginç geldi.
Sonrasında ne oldu ne bitti pek bilmesem de o yaşta bir çocuğun oturup şikayet sayfasını akıl etmesi ve şikayetini yazması çok ilginç geldi.