Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Tony Tony Chopper

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 116 89.2%
  • Sevmem

    Kullanılan: 14 10.8%

  • Kullanılan toplam oy
    130
Denizciler bu Chopper'ı nasıl evcil hayvan sanıyorlar anlamıyorum. Minklerden oluşan Nox Korsanlarını'da mı evcil hayvan sandılar? Hiç sanmıyorum.
 
İlk sefer için komik denilebilir ama sonrası için karakterin hakkını yedi Oda. Bu Wano'da işler değişir heralde. Chopper hak ettiği aranıyor posterine kabuşur. :respect:
Wano'da CP0 olduğu için artık adamakıllı analiz ederler ve Chopper'ın bu "aman ne kadar komik" durumu ortadan kalkar diye düşünüyorum.
 
Bu oralar çok Oda gömüyorsun, senden beklenmeyecek hareketler?
Yav ben katıksız Oda fanı değilim ki? Herkes gibi hoşuma gitmeyen yerlerde gömüyorum. Forumda Oda'nın maaşlı elemanı olarak görülme sebebim milletin fazla ve gereksiz eleştirmesi. Yani eleştiriler ya pireyi deve yapma odaklı ya da serinin başından beri olan aksaklıklar sanki zaman atlamasından sonra peydah olmuş gibi yapılan eleştiriler. Hüüüğğğ nasıl Kinemon tek yemedi? Pell ölmediğinde ya da Conis'in babası Enelden tek yemediğinde neredeydin abicim? Hüüğğğ birbirine benzeyen arclar. E günaydın. Örnekler uzayabilir.
 
Chopper'in ödülünde yüksek bir artış bekliyorum. Oda'nın tayfayı artık sıradan bir korsan tayfasından çıkarıp Yonkou tayfası yapacağını umuyorum. Aranıyor ilanlarındaki resimleri de değişecektir.

Wano'dan itibaren Chopper'e halen absürd ötesi bir ödül verirse (1.000 beri gibi) iyice sıvar. En az 500.000 Milyon Beri ödülü görmesi lazım. Yarım saatte olsa Queen'le kapıştı. Kaldı ki Queen hem 1.320 Milyar Beri'lik ödüle sahip hem de Antik Zoan. Chopper'in Wano'dan sonra Canavar formunu çok daha uzun süre kullanmak için ilaç geliştirecektir. Belki bundan sonra daha güçlü bir form deneyebilir. Mesela bir Rumbel Ball ile Monster Point açıyorsa ikinci Rumbel Ball ile farklı bir seviye olur. O formundayken bir Rumbel Ball daha yerse nihai formuna ulaşır güç seviyesi çok daha iyi bir seviyeye gelir.

Naruto serisinde Choji vardı. Ses Beşlisi'nden birine karşı savaşırken farklı renklerde üç tane Rumbel Ball gibi yuvarlak çakra topları yedi. Her topun birbirinden farklı ve güçlü çakra seviyeleri vardı. Choji, Ses Ninjasını yenmişti ama neredeyse ölüyordu. Belki Chopper'de böyle bir şey deneyebilir. Şeytan meyvesiyle güçlenmek mümkünde tıbbi ilaçlarla güçlendirilmiş Rumbel Ball yemekle güçlenmek mümkün değil mi?

Hadi bu arc'da arkasını toplayacak birileri var. Tanrı Vadisi'nde Karasakal Korsanları'na karşı mücadele ederken arkalarını kollayacak kimselerde olmayacak belki. Tayfanın hepsinin çok daha iyi yerlere gelmeleri şart. Karasakal Korsanları, Canavar Korsanları gibi beynini kullanamayan tiplerde değiller hepsi tehlikeli ve kurnazlar.

Chopper'e, Wano sonunda çok ciddi bir ödül gelirse bu gazla Chopper deli gibi Rumbel Ball'ları geliştirmeye çalışır. Umarım böyle bir şey olur ve şu sözünü yerine getirir;

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık