One Piece bittiğinde Smoker'ın Odaya küfür mektubu yazacağını sanmıyorum ben ya. Tokyo bir ilk bu konuda.İlk 185 bölümün yine gideri varda oradan sonrasında yaşananlar güncel One Piece ile yarışır.
One Piece bittiğinde Smoker'ın Odaya küfür mektubu yazacağını sanmıyorum ben ya. Tokyo bir ilk bu konuda.İlk 185 bölümün yine gideri varda oradan sonrasında yaşananlar güncel One Piece ile yarışır.
Mizacı gereği yazmaz küfür mektubu ama forum olmasa seriyi çoktan çevirmeyi bırakmıştı bence Smoker.One Piece bittiğinde Smoker'ın Odaya küfür mektubu yazacağını sanmıyorum ben ya. Tokyo bir ilk bu konuda.
Bence seri bittiğinde forum içi bir suikastçı timi oluşturup Oda’nın infazını tertip etmeliyiz.Mizacı gereği yazmaz küfür mektubu ama forum olmasa seriyi çoktan çevirmeyi bırakmıştı bence Smoker.
Bence seri bittiğinde forum içi bir suikastçı timi oluşturup Oda’nın infazını tertip etmeliyiz.
Japonyaya gittigimde ilk isimBence seri bittiğinde forum içi bir suikastçı timi oluşturup Oda’nın infazını tertip etmeliyiz.
oda kapisinda timi gorunceBence seri bittiğinde forum içi bir suikastçı timi oluşturup Oda’nın infazını tertip etmeliyiz.
Seri içinde özel yetenekler yok, sadece geçmiş ve gelecek konusu bolca işleniyor.Bu seride sadece zaman yolculuğu mu var başka fantastik bir şey yok mu. Full pata küte yumruklu mu dovusuyorlar yoksa özel yetenekler var mi?
Serinin final arcında gözlem hakisi tarzı geleceği anlık görme özelliği çıkıyor. Onun dışında özel yetenekler yok.Bu seride sadece zaman yolculuğu mu var başka fantastik bir şey yok mu. Full pata küte yumruklu mu dovusuyorlar yoksa özel yetenekler var mi?