Feitan 25 Eki 2022 #731 Ölmeden önce geçmişe mi gitti şimdi ne oldu? Finali nasıl sıvayacak diye okuyorum bakalım.
Büyük Korsan Kaidou 25 Eki 2022 #732 Takemiçinin geçmişe dönebildiğini hatırladıktan sonra gelen pişmanlık hissi
Büyük Korsan Kaidou 25 Eki 2022 #734 Mihawk dedi ki: Mikey bu yetenekle geçmişe gidecek. Genişletmek için tıkla ... Şimdi onu öldürerek yeteneğini gömmüş olmalı. Mantıklı.
Mihawk dedi ki: Mikey bu yetenekle geçmişe gidecek. Genişletmek için tıkla ... Şimdi onu öldürerek yeteneğini gömmüş olmalı. Mantıklı.
Roronoa 26 Eki 2022 #735 "Herkes mutlu" finaline hazır olun. Mihawk'ın da dediği gibi Mikey geçmişe dönecek ve abisi dahil herkesin yaşamasını sağlayacak. Yetenek Mikey'de olduğu için de karanlık dürtüye sahip olmayacak.
"Herkes mutlu" finaline hazır olun. Mihawk'ın da dediği gibi Mikey geçmişe dönecek ve abisi dahil herkesin yaşamasını sağlayacak. Yetenek Mikey'de olduğu için de karanlık dürtüye sahip olmayacak.
Roronoa 26 Eki 2022 #737 Wataame Daisuki dedi ki: Püğüüüüüğğğpğğğğ sayıya bak Genişletmek için tıkla ... Adam bunu "zirve" olarak görüyordur. Bir Kisaki'nin ölümüne bakıyorum bir de buna; seri çok şey kaybetmiş.
Wataame Daisuki dedi ki: Püğüüüüüğğğpğğğğ sayıya bak Genişletmek için tıkla ... Adam bunu "zirve" olarak görüyordur. Bir Kisaki'nin ölümüne bakıyorum bir de buna; seri çok şey kaybetmiş.
SkyRook 27 Eki 2022 #738 UnAllen dedi ki: 275 İngilizce Genişletmek için tıkla ... Tam bir Shounen olduğunu kanıtlamış.
Büyük Korsan Kaidou 29 Eki 2022 #740 UnAllen dedi ki: 276 http://imgur.com/a/uARkxJc Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik