Gerçi Take'nin geçmişe döndüğünde gördüysek; Shinichiro'nun olmaması mantıklı oluyor.Ben de o sahneyi arıyordum. Çocukların kaçış sebebi de farklıydı diye hatırlıyordum. Sanırım Take vazgeçmeyince ''Manyak'' deyip kaçıyorlardı.
Gerçi Take'nin geçmişe döndüğünde gördüysek; Shinichiro'nun olmaması mantıklı oluyor.Ben de o sahneyi arıyordum. Çocukların kaçış sebebi de farklıydı diye hatırlıyordum. Sanırım Take vazgeçmeyince ''Manyak'' deyip kaçıyorlardı.
Ben de o sahneyi arıyordum. Çocukların kaçış sebebi de farklıydı diye hatırlıyordum. Sanırım Take vazgeçmeyince ''Manyak'' deyip kaçıyorlardı.
Gerçi Take'nin geçmişe döndüğünde gördüysek; Shinichiro'nun olmaması mantıklı oluyor.
O sanırım ölünce etkinleştiği için. Shinichiro'da da olduğu gibi.Bir diğer saçmalık. Bu gücü çocukken veriyor. Ama 20-25 sene sonra trende atlarken birisi buna dokunuyor ve geçmişe dönüyor.
Kisaki'de bu güç yoktu ya.Kisaki'nin bu gücü alması için Shinichiro'yu öldürmesi veya kendi rızasıyla vermesi lazım. Bu ikisi de olmaz.
O sanırım ölünce etkinleştiği için. Shinichiro'da da olduğu gibi.
Kisaki'de bu güç yoktu ya.
Sadece fazla zekiydi.
Onun sıçrayacağını bildiği için demiş olabilir.Zamanda mı sıçrıyorsun diye sormuştu. Hatta Kisaki tekrar başlarım, baştan başlarım gibi bir şey demişti dövüşü kaybettikten sonra.
Onun sıçrayacağını bildiği için demiş olabilir.
Ölürken gücünün olmadığını söylemişti.
Belki açıklanır. Ben takıntılı ve Take'yi bilen biri olmasıyla tatmin olmuştum.Kisaki kendisi diyordu ama, tekrar başlarım diye. Bence farklı bir gücü vardır onun. O kadar zeki olup da, her senaryodan altında kalkmak zor iş.
Belki açıklanır. Ben takıntılı ve Take'yi bilen biri olmasıyla tatmin olmuştum.