Aslanım kim kimi harcıyor ? Ulan ben var ya böyle tekme falan uğraşmam adamı gözümle korkuturum heheyttt. İlk duruşları olsun da sonra kavga etmeyi teklif edebiliyorlarsa etsinlerDikkat et seni harcamasınlar orada hdhdhdhd
2 haftadır fb ile geçiyor bölümler neyse ki dediğim gibi haftaya ana hikaye ilerler.Mikey'in yaptığını hala unutmuş değiliz
Olm üzülmesi lazım.Lan adam eskiden ağlamıştı ölecek diye şimdi harbi öldü gıkı çıkmıyor gelde sinir olma ya hdhdhdhAslanım kim kimi harcıyor ? Ulan ben var ya böyle tekme falan uğraşmam adamı gözümle korkuturum heheyttt. İlk duruşları olsun da sonra kavga etmeyi teklif edebiliyorlarsa etsinler
Olum ben hiç unutmuyorum :SDSASA Umarım Takemicchi saçma bi şekilde bunun aklıyla oynayıp üzülmesini sağlamaz
O 2 sene işte neler yapmış adama Flashback yapmadan hikayeyi ilerletsin de yeter şu an ASAD:SAD:AOlm üzülmesi lazım.Lan adam eskiden ağlamıştı ölecek diye şimdi harbi öldü gıkı çıkmıyor gelde sinir olma ya hdhdhdh
Olm sen zaten gidiyon biriktirirsin işte dbdhdhdhhdO 2 sene işte neler yapmış adama Flashback yapmadan hikayeyi ilerletsin de yeter şu an ASAD:SAD:A
Nalet girsin anladık gidiyoruz olum A:SDSAA Yok la anlık tepki vermeyi seviyom Bu adamlarda silah falan da vardı acaba Mikey bir kez daha geleceği görür mü diye merak ediyorum biraz onun heyecanı ile okuyorum. Büyük bi olay görür müyüz diyeOlm sen zaten gidiyon biriktirirsin işte dbdhdhdhhd
Kavgada silah olmaz aga.Racona ters.Nalet girsin anladık gidiyoruz olum A:SDSAA Yok la anlık tepki vermeyi seviyom Bu adamlarda silah falan da vardı acaba Mikey bir kez daha geleceği görür mü diye merak ediyorum biraz onun heyecanı ile okuyorum. Büyük bi olay görür müyüz diye
Yan bossların havası, Mikey'i görünceye kadardır. 1-2 bölüm şişirilir, 3. bölümde Mikey tokatlar.Mikey South beraber olsalar memleketi dümdüz ederlermiş