Ah keşke keşke...Niye böyle yapıyon lo :/ Biletimi aldım yaza gidiyom gel sana da yapalım bi anime kızı
Ah keşke keşke...Niye böyle yapıyon lo :/ Biletimi aldım yaza gidiyom gel sana da yapalım bi anime kızı
Boşver anime kızını ben evlenince hanımın kuzenini falan yapalım bari :/ İçten aileye türk karıştırıp dönerci açmamız yok mu peki ?????Ah keşke keşke...
Sevgilinin ağır laflar söyleyeerk senden ayrılması, hiç arkadaşının olmaması, ailenin seni dışlaması yalnızlığa girer bence.Bunlar da bizi koparıyor yalnızlık nedir bilmeden...
Çok iyi cilaladı abimizi. Mikey'i de bunun karşına koyar ve gereksiz bir tekme görürüz :/Yeni bölüm Türkçe.Tokyo卍Revengers - Bölüm 227 Gangster Manga oku
Tokyo卍Revengers - Bölüm 227 Gangster Manga okusadscans.com
Brahma üçlüsü indirir bunu yav.Mikey zaten önüne gelene tek tekme atıyor bunun da farkı olmazÇok iyi cilaladı abimizi. Mikey'i de bunun karşına koyar ve gereksiz bir tekme görürüz :/
Öyle ama ilk jenerasyonunun iki güçlü adamına bile zorlanmıyor herif. Aynen ama zaten Mikey'in girmesini istemem çünkü direkt bitirici bi etki yaratıyor yani ortam duruluyor falan gerek yok. Ama bu arka plan işini biraz bıraksa da hikayeyi ilerletse keşkeBrahma üçlüsü indirir bunu yav.Mikey zaten önüne gelene tek tekme atıyor bunun da farkı olmaz
Evet 2 haftadır fb okuyoruz ama gerekliydi bunlar.Haftaya dövüşler devam eder her halde gerçi sen askerde olucanÖyle ama ilk jenerasyonunun iki güçlü adamına bile zorlanmıyor herif. Aynen ama zaten Mikey'in girmesini istemem çünkü direkt bitirici bi etki yaratıyor yani ortam duruluyor falan gerek yok. Ama bu arka plan işini biraz bıraksa da hikayeyi ilerletse keşke
Olum niye böyle kötülük yapıyon lan ASAA Avatar sana yaramadı kankim Cumartesi oraya gideyim de kendi çetemi kurayım.Evet 2 haftadır fb okuyoruz ama gerekliydi bunlar.Haftaya dövüşler devam eder her halde gerçi sen askerde olucan
Dikkat et seni harcamasınlar orada hdhdhdhdOlum niye böyle kötülük yapıyon lan ASAA Avatar sana yaramadı kankim Cumartesi oraya gideyim de kendi çetemi kurayım.
Bu arada harbi iki hafta böyle geçti dimi lan