Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tokyo Ghoul: Re

Olum nolmuş la bu seride böyle Kaneki ölmüş başkasının içine girmiş falan yazmışsınız. İşkenceci şoparı dövdükten sonra başka biri Kaneki'yi deşiyor mu animenin 2.sezon filler diye izlememiştim mangası da nereden devam ediyor ne alemde hiç bilmiyorum
Tokyo Ghoul'da o Jason ile münakaşasından sonrasının linkini atarım, Re devam serisi Tokyo Ghoul'un :D

Benim hic hosuma gitmedi o baskasinin icine girme mevzuu o yuzden seriyi biraktim kaneki nin tekrar kendisi olarak kendi gorunumunde cikmabibtimali varsa tekrar basliyim yoksa gerek yok suanlik @Kaan sence dedigim sekilde geri doner mi?

bi kaç bölüm izledim çok saçma. çoğu kişinin sevdiği ama benim hiç ısınamadığım 2. seri oldu. birincisi Bleach

Benim hic hosuma gitmedi o baskasinin icine girme mevzuu o yuzden seriyi biraktim kaneki nin tekrar kendisi olarak kendi gorunumunde cikmabibtimali varsa tekrar basliyim yoksa gerek yok suanlik @Kaan sence dedigim sekilde geri doner mi?
Akli dengesi zaten yerinde olmayan bir Kanekimiz vardı. Arima'ya kaybettiği gün ve sonrasında neler yaşadı bilmiyoruz. Hide'yi yaralıyken gömdü diyenler var, en yakın arkadaşını canlı canlı yediyse daha da adam olmaz.

Akli dengesi zaten yerinde olmayan bir Kanekimiz vardı. Arima'ya kaybettiği gün ve sonrasında neler yaşadı bilmiyoruz. Hide'yi yaralıyken gömdü diyenler var, en yakın arkadaşını canlı canlı yediyse daha da adam olmaz.
Sanırım ben olayı yanlış hatırlıyorum yada anime ile farklılığı var sanki yemiyordu sadece olduruyordu.

Sanırım ben olayı yanlış hatırlıyorum yada anime ile farklılığı var sanki yemiyordu sadece olduruyordu.
Anime filler.
İlk seriden hideyle son teması sol alttaki ''splash'' ısırma sesi diyorlar.
Burada da kendine geldiğinde yalnız olduğunu ve ağzında kan tadının olduğunu söylüyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık