Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tokyo Ghoul: Re

54'ün rawı düşmüş, yakında çevirisi de gelir. Resimlerden simsiyah saçlı ''comeback is real'' konulu bir Kaneki göze çarpıyor. Hani 200 bölümdür ne gördüysek geçen bölümde yalan etti İshida. Bundan sonrasını kestirmekte zor. Adamın anlattığı annesi melekken geçen bölüm görüyoruz ki annesi Kanekiyi baya bir şekilde istirmar edip,dövüyormuş. Bu yüzden ''hayatımı özeti trajedi olur'' gibisinden lafı Ghoul olmasından öncesini kapsıyor büyük ihtimal tabii Ghoul oldu başını boktan çıkaramadı o da ayrı mevzu.

Anlattığına göre havalı bir şekilde daha çok asil mi desem bilemedim ölmek istiyormuş,Yani çabası oymuş. O ghoul avlamaları,Aogirinin peşine takılmalar,anteikunun yıkıldığı gün kurtarma çabaları falan arkadaşlarını kurtarırken ölmek gibi birşeyi amaçlamış. Tabii onu da beceremedim diyor. Arimayı gördüğü an aslında mutlu olduğunu sonunda ölebileceğini düşünmüş. İlk seri ile RE:nin arasını bilmediğimiz için ne triplerdeydi tahmin edip tutturmak zor. Tabii Haise'yi de unutmamak lazım,kendisini Kanekiden ayrı tutmak lazım bir yerde, Kaneki v2 gibi birşey ulan bakınca hakkaten çocuğun başına hep trajik olaylar geliyor. O istismarlar,o güvenip ihanete uğramalar,o işkenceler, Allah belanızı versin lan yapılır mı bu çocuğa. Hala da peşini bırakmıyor daha nasıl acı çektiririz derdindeler, Ulan biri de sahip çıksın,biri de engel olsun lan :of: Çok kızgınım.

Eski Kaneki döner diye bekliyorduk ama daha psikopat bir şey geldi karşımıza. Baykuşu yeneceğini sanmıyorum sağlam bir dövüş çıkaracak gibi. Bu aralar Tokyo ghoul favori mangam oldu. Aksiyonu ve derin duyguları bu kadar iyi harmanlayan seri pek yok piyasada.

Eski Kaneki döner diye bekliyorduk ama daha psikopat bir şey geldi karşımıza. Baykuşu yeneceğini sanmıyorum sağlam bir dövüş çıkaracak gibi. Bu aralar Tokyo ghoul favori mangam oldu. Aksiyonu ve derin duyguları bu kadar iyi harmanlayan seri pek yok piyasada.
Asıl kişiliği ortaya çıktı. Herhalde ilk serideki Kaneki'de bir yerde 2.kişilik yaratıp annesinin iyi olduğuna,acı çektiren olmak yerine acı çeken olmak gibi bir düşünceyle yaşıyordu. Tsukiyama'yı gerçekten öldürdüyse tabii ki.. Dövüşe katılamasın diye ağır yaraladıysa Kaneki'nin hala yumuşak bir tarafı var demeye çıkar. Bunun dışında Kanae ile olan dövüşü Arima vs Kaneki gibiydi. Gözden saplama,hareketi savuşturup arkasında bitme vb. Baykuşta Arima mı Sen mi derken buna dikkat çekti belki de :D Yakında Amon'da bir yerlerden çıkar diye bekliyorum, hikayenin çok dışında kaldı.

Amon yanına ikizleri alıp onlarla mı devam ediyordu yanına? 20. bölüm civarlarında ghoul kesmeye devam ediyordu. Kaneki'yi kendine getiren de Amon olacak bence, eğer hala ortaya çıkıp amacını söylemediyse. Zaten düşünce yapıları benzer karakterlerdi ama Amon Kaneki'nin olduğu taraftan bakmamıştı hiç dünyaya. Şimdi bunu da deneyimledi ve Takizawa gibi benliğini de kaybetmemiş görünene göre. Kaneki'nin çıkış kapısı Amon'un faaliyetleri olur kanımca.
Touka ile romantik bir sahneden sonra gözlerinin açılmasındansa böyle olur umarım :(

Üzüntü, heyecan ne hissedeceğimi şaşırdım. Ben bu seriye fena bağlandım arkadaş.
Ekipten birinin öleceğini serinin başından beri bekliyordum ama içlerindeki en delikanlıyı gitti öldürdü İshida :( Ölüme yakın olduğu anlarda Sasakiyi görmek istemesi, geçen bölümlerdeki konuşmaları ve diğer şeyler ile Sasakiyi bir abi gibi görmesi, insan yiyen canavarların dünyasına kız kardeşi için girmesi :(

Urie'de ise büyük bir karakter gelişimi gördük, Özellikle üstü olan Washuu çakalına çıkışında gurur duyduk kendisiyle ilk defa. Sen insanları ghoula çevirecek deneyler yap, kobay olarak kullan, yarı canavar bir şekilde bırak, sonra tedavi masraflarını karşılaması için abisini,anasını,babasını da deneye kat ve bir ilgi kırıntısı bile gösterme. Teşkilatının içinde de diğer çalışanlar o gruba yaratık muamelesi yapsın göz yum. Allah belanızı versin.

Kaneki vs Eto'da ise Eto'nun ciddileşmediğini düşünüyorum. Tabii Kaneki'de full güç dalmıyordur ama bu işin sonu nereye bağlanır merak konusu. Kaneki'nin Sasaki'ye gün yüzü şansı vereceğini sanmıyorum ama Shirazu öldü diye belki biraz daha CCG'nin bünyesinde takılabilir. Akabinde ve detayında Sasaki bilinç altından hatır koyup Shirazunun intikamını al Aogiri'den diye gazlayıp hikaye oraya çekilebilir.

Güncel takip ettiğim seriler içinde en ''hadi çıksa da okusak'' moduna sokandır.

AndHony

yeni bölümde çok fazla şaşırdığım sahneler oldu bu seride en çok etoyu kaçıran örgütün gerçek gücünü merak ediyorum bence orda çok güçlü kişiler olucak :)

Kaneki çılgın atıyor. Eto'nun Kanekiye takıntısıyla uğraşırız şimdi :( Gerçi Türk dizilerindeki ateşli bir kavga ve tartışmadan sonra yiyişme sahnelerine doğru gidiyordu bölüm içinde ama Kaneki kardeşimiz tavrını net koydu. Son sahnede ise Kaneki yemeğin ortasında gelecek bölüm saldırıya uğrayıp kakuja moduna geçirmezler zorla inşallah.

Son bölüm süper değil miydi ya? :D Eski Kaneki gelsin gelsin dedim daha beteri geldi, gözlüklü bir de vuuuuu. :fool:

Arima2 oldu artık. Gözlük,ilgisiz ama acımasız bakışlar.. Arimayla bir göreve çıksalar da bitirim ikiliyi yanyana görsek :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık