Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tokyo Ghoul: Re

La bu adamın kaleme gittikçe daha da vahşileşiyor.
''Tsukiyama imha'' bölümleri enfesti be. Olum çok şaşırdım lan hiç beklemediğin karakterlerin ipini çekti. Şölen vardı resmen.

Birde bizim sapık harbi öldü mü şimdi? Tek kişinin düştüğünü belirttiler binadan. Kanaedir o ölmüştür umarım.

Güzel bölümdü. Psikopata bağladı yine kendi kendine konuşuyor:D Saç rengide eskisi gibi beyazlaşmış gibi gözüküyor. Power-up mu gelecek ne olacak bizi yine merak içinde bıraktı.

Harbiden güzel bölümdü. Gerçi siyah saçlı Kaneki daha iyiydi, olgun duruyordu en azından. Adam zihninde gördüğü şeyler sayesinde power-up alıyor cidden. :D Arima'yı yenmesini beklemek abartı olsa da yara bırakır diye umuyorum.

Harbiden güzel bölümdü. Gerçi siyah saçlı Kaneki daha iyiydi, olgun duruyordu en azından. Adam zihninde gördüğü şeyler sayesinde power-up alıyor cidden. :D Arima'yı yenmesini beklemek abartı olsa da yara bırakır diye umuyorum.
artık arimayı doğramanın vakti geldide geçiyor, yeter artık :) :at::mincika:

lan Arima gavat çıktı la bu ne seri bildiğin level atladı şu bölümlerle, serinin alt yapısı varmış fena da olmayan bir kurgusu gün yüzüne çıktı çok hoş lan :D

Adam bide bazı kareleri harbi yaşayarak çiziyor be.

Arimanın ne kadar gavat olduğu ortaya çıktığı zaman istemsizce sen geldiydin aklıma; bizim forumda bir arkadaş tüm yük Arima da, o da olmasa filan diye İçlenirken şu bölümleri okurken acaba ne tepki verdi diye :D
O zamanlar V'nin paralel teşkilatı ortada tam yoktu. Şimdi organizasyon tek gözlü kaynıyordur allah bilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık