Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tokyo Ghoul: Re

Kendini kaybetmediği sürece bir şey yapmazlar bence. Tabi Kaneki güvercin olarak kalmaya devam ederse.
Kaneki olarak daha büyük avantaj sağlar Örgüte ama o riske girmeye değmeyecek ki beynini yıkamışlar. Gerçi vericeksin Arima'nın timine bunu kökünü kazısınlar ghoulların :D

Ccg'den ayrılmış beyaz saçlı Kaneki'yi istiyorum ben ama mangaka yapmayacak gibi.
Hide ve Amon'dan haber yok hala.
Touka çok güzel olmuş.
Hinami'nin abisini korumaya çalışması hoştu.
Sasaki'nin ekibinden Urie salağı hariç, diğerleri fena karakterler değiller.
Daha fazla Eto görmek istiyoruz.
Juuzou her zaman ki gibi döktürüyor.
Bi de Tsukiyama çok iyiydi be ilk mangada, burda da bol bol görünmesini isterim şahsen.
Bi de müzik atalım.

Haise ile Kaneki'de kanka oldu :D Yalnız Arima'nın sondaki panelde en ufak yanlışında Kaneki'nin gözüne tekrar silahını saplayacağını anladık. Arima biraz sorumluluk hissediyor Kaneki'ye karşı ama görev aşkı mı acıdığı için mi çözemedim. Hani artık çekmesin acı diye bende gidip vururum bu cocuğu, gelmeyen kalmadı başına.

AndHony

Arima kanekinin karşısında tedbirsiz durursa canından olabilir onu kendisine karşı sağlam bir rakip gördüğü için silahını hazır pozisyonda tutuyor :) ben kaneki delirme şovu beklerdim :/

http://imperialscans.com/read/tokyo-ghoul-re/31-pute/15

Bu sayfadaki kişi madonun sevgilisi olan kayıp dedektif amon olabilir mi ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu seri güzel güzel. Adam nokta atışı karakter çizimleri yapabiliyor.
Bu seriye biraz daha derinlik katarsa çok daha başarılı olur. Zaten ilk seriye göre bir kaç ekleme yapmış manganın çerçevesine ama bunlar yelpazeyi çok fazla büyütememiş. Şöyle sağlam bi yapı ve karakterler ortaya çıkarırsa çok daha güzelleşir.
Yoksa hep bi bitecek havası var serinin.
Ve big mamın ölümü daha gösterişli olsaydı keşke. Bi anda bizim Suzuya'nın grubu görünce mala bağladı ve daha bi kaç dakka önce veletin tekine güzel bi ders verdiydi. Lkain savaşları öyle aptalca karekter yükselişlerine bağlamıyor. Zayıf bi karekter zekasını ve rakibin dezavantajını bulup yenebiliyor veya salt bi çoğunlukla hükmedebiliyorlar.
Ve Kaneki çıkar ortaya...

Kaneki bu sefer kesin geliyor. Haise ile bilinçaltında vedalaşmasını da yaptı ama bu işin sonu nereye varır belli değil, Arima adlı seri içindeki en korkutucu ghouldan da korkunç bir 4 göz var ki salar mı Kaneki'yi kendi haline şüpheli. Bir yerde kızamıyorsun da adama iyi ghoul kötü ghoul diye ayırt edemezsin ki:(

Kaneki bu sefer kesin geliyor. Haise ile bilinçaltında vedalaşmasını da yaptı ama bu işin sonu nereye varır belli değil, Arima adlı seri içindeki en korkutucu ghouldan da korkunç bir 4 göz var ki salar mı Kaneki'yi kendi haline şüpheli. Bir yerde kızamıyorsun da adama iyi ghoul kötü ghoul diye ayırt edemezsin ki:(
Kaneki cıkarsa bana söyleyebilirmisin seriyee başliyim. :)

Olum nolmuş la bu seride böyle Kaneki ölmüş başkasının içine girmiş falan yazmışsınız. İşkenceci şoparı dövdükten sonra başka biri Kaneki'yi deşiyor mu animenin 2.sezon filler diye izlememiştim mangası da nereden devam ediyor ne alemde hiç bilmiyorum

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık