Yapma Ferit Bırak o kadar da lüksleri olsun.One Punch'ı özensiz yapıyorlar onlar da. Arada uçma kaçma bölümlerinde Naruto'ya benzer görüntüler çıkar kare kare ararsan :/
Yapma Ferit Bırak o kadar da lüksleri olsun.One Punch'ı özensiz yapıyorlar onlar da. Arada uçma kaçma bölümlerinde Naruto'ya benzer görüntüler çıkar kare kare ararsan :/
Özensiz halleri bile görsel şölen niteliğinde ama.One Punch'ı özensiz yapıyorlar onlar da. Arada uçma kaçma bölümlerinde Naruto'ya benzer görüntüler çıkar kare kare ararsan :/
Yep yine de bir Genos vs Saitama akıyor.Özensiz halleri bile görsel şölen niteliğinde ama.
Öyle canım bir şey demedim ama o stüdyo da bile örnekleri bulunur çok aranırsa diyorum. Takılmamak lazım toei kadar abartan yoksa.Yapma Ferit Bırak o kadar da lüksleri olsun.
Bugün de bk attık çok şükür dedin dimi la içindenBleach'in animesini övmek nedir? Naruto ile aynı şirket yapıyor. Naruto'nun daha kötü çizimi falan. Neden acaba?
Çünkü Bleach'te karakterden başka çizilecek bir şey yok. Gerçi onda bile arada sırada berbat etmişler gördüğümüz üzere.
Toei'yi Pierrot'u övemezsiniz kusura bakmayın. Madhouse, Ufotable gibi şirketler varken bunlar iyi diyemezsiniz.
Madhose şu 2 seriyi çizse şuan sanat eseri izliyorduk. Bleach'in animesinin kalitesi 10 katına çıkmıştı.
Niye az ile yetinelim kötü ile yetinelim ki daha iyisi varken? Bunu anlamıyorum cidden.
Savunmayın şu tırt şirketleri.
Bleach'in animesini övmek nedir? Naruto ile aynı şirket yapıyor. Naruto'nun daha kötü çizimi falan. Neden acaba?
Çünkü Bleach'te karakterden başka çizilecek bir şey yok. Gerçi onda bile arada sırada berbat etmişler gördüğümüz üzere.
Toei'yi Pierrot'u övemezsiniz kusura bakmayın. Madhouse, Ufotable gibi şirketler varken bunlar iyi diyemezsiniz.
Madhose şu 2 seriyi çizse şuan sanat eseri izliyorduk. Bleach'in animesinin kalitesi 10 katına çıkmıştı.
Niye az ile yetinelim kötü ile yetinelim ki daha iyisi varken? Bunu anlamıyorum cidden.
Savunmayın şu tırt şirketleri.
Çarpılmadın mı sen hala? :SAçıklama yapmana bile gerek yok hacı. Bleach'e laf eden çarpılır.
Yok be Toei'ye sinirimi ondan çıkarıyorum sadece. Bleach oldu kurban.Bugün de bk attık çok şükür dedin dimi la içinden