Burada da Op için zararlı diye toeiyi savunuyorlar.Değil mi ya. Bi MW. bir de Reiper. Sanırsın bunu yapmak için maaş alıyor adamlar. Gerekli gereksiz her yerde Bleach ve Toriko savunup OP'a geçiriyorlar.
Burada da Op için zararlı diye toeiyi savunuyorlar.Değil mi ya. Bi MW. bir de Reiper. Sanırsın bunu yapmak için maaş alıyor adamlar. Gerekli gereksiz her yerde Bleach ve Toriko savunup OP'a geçiriyorlar.
Dilberim Law i rezil etmişler ya ... Fuji ne la öylebunlar naruto
one piecede bunlar:
O bile yok yahu o konulanlar filler bölümler.Aizen sahnesi de uzaktan çekim normal.Birine sen de uzaktan baksan zaten o şekilde görürsün.Dikkat edilirse resimlerin çoğu naruto ve son zamanların op bölümleri. Ben burda op de gömmedim ayrıca.Eski bölümlerde böyle çizimler yoktu bu kadar bozuk şekilde.Bu konu gerçek op diye tabir ettiğimiz op bölümleri için geçersiz bence.Bu tarz çizim hataları benim umrumda değil açıkçası. Animasyonlar yerinde mi? Müzikler sahneye uygun mu? Atmosfer iyi mi? Anime akıcı mı? Bu tarz konularda iyiyse bir anime o benim için olmuş demektir.
Çizim hataları Bleach'te de varmış görmüş olduk ama önemli mi bunlar? Hiç de bile. Bleach ile Op'u aynı kefeye hayatta koymam. Bleach anime efsanedir, her yönüyle.
Açıklama yapmana bile gerek yok hacı. Bleach'e laf eden çarpılır.O bile yok yahu o konulanlar filler bölümler.Aizen sahnesi de uzaktan çekim normal.Birine sen de uzaktan baksan zaten o şekilde görürsün.Dikkat edilirse resimlerin çoğu naruto ve son zamanların op bölümleri. Ben burda op de gömmedim ayrıca.Eski bölümlerde böyle çizimler yoktu bu kadar bozuk şekilde.Bu konu gerçek op diye tabir ettiğimiz op bölümleri için geçersiz bence.
One Punch'ı özensiz yapıyorlar onlar da. Arada uçma kaçma bölümlerinde Naruto'ya benzer görüntüler çıkar kare kare ararsan :/Kimse Madhouse'a sallayamıyor tabii