Sonuncu süper.
Sonuncu süper.
Buraları izlemedim ben hiç Kuş güzelmiş cidden.Kötü çizimi vurgulamada gayet başarılılar yalnız. Hoşuma gitti kuşun renklendirmesi. En azından bir şeyi iyi yapıyorlar. :I
Punk Hazard yine iyiydi. Dresrossa o kadar uzatıldı ki, animeden ölümüne soğuttu resmen.Bu başlığı görünce direkt küfür edesim geliyor. Kırk günde bütün bölümlerini bitirdiğim seriden beni soğutmayı başardı. Punk hazardı hatta balık adam arcı arar olduk. Simit sat onurlu yaşa toei!
Her şeyi iğrenç yahu. Mor koka var mesela. Dofun renk renk telleri. Z filminde simsiyahtı mesela Luffy nin kolu. Şu kral haki sesi de değişip duruyor. Getsuga tenshou gibi efektler uyumsuz saçma sapan müzikler. Mangadan bağımsız hareketler ki bunlar yanlış anlamalara yol açıyor. Hayır şöyle demeliyim. Nesi iyi? Bir tek opening iyi oluyor o da iki buçuk dakika.Punk Hazard yine iyiydi. Dresrossa o kadar uzatıldı ki, animeden ölümüne soğuttu resmen.
Ben G4'ü çok daha farklı beklemiştim ya. Bir karizması olmalıydı. Sektikçe çıkan çın çın sesini falan beklemiyordum. Haki olayı da çok saçmaladı. Bölüm başlıyor 6.dakikada zaten. Yarım manga bölümünden bir anime bölümü çıkarmak WOW.Her şeyi iğrenç yahu. Mor koka var mesela. Dofun renk renk telleri. Z filminde simsiyahtı mesela Luffy nin kolu. Şu kral haki sesi de değişip duruyor. Getsuga tenshou gibi efektler uyumsuz saçma sapan müzikler. Mangadan bağımsız hareketler ki bunlar yanlış anlamalara yol açıyor. Hayır şöyle demeliyim. Nesi iyi? Bir tek opening iyi oluyor o da iki buçuk dakika.
Bak ne güzel örnekler var. Şurdan çalışıp yapsalardı.Ben G4'ü çok daha farklı beklemiştim ya. Bir karizması olmalıydı. Sektikçe çıkan çın çın sesini falan beklemiyordum. Haki olayı da çok saçmaladı. Bölüm başlıyor 6.dakikada zaten. Yarım manga bölümünden bir anime bölümü çıkarmak WOW.
O teknigin adı zaten renkli telHer şeyi iğrenç yahu. Mor koka var mesela. Dofun renk renk telleri. Z filminde simsiyahtı mesela Luffy nin kolu. Şu kral haki sesi de değişip duruyor. Getsuga tenshou gibi efektler uyumsuz saçma sapan müzikler. Mangadan bağımsız hareketler ki bunlar yanlış anlamalara yol açıyor. Hayır şöyle demeliyim. Nesi iyi? Bir tek opening iyi oluyor o da iki buçuk dakika.