Toei'nin sonuna kadar yanındayım.
Toei'yi yedirmeyeceğiz.
Bak ne hallere düşmüş adam
Toei'nin sonuna kadar yanındayım.
Toei'yi yedirmeyeceğiz.
Hangi bölüm bu? Yahu her animede uzak veya hızlı çekim dövüşlerde bulurum size kötü sahneler.
Hastayım zaten Güldürmeyin boğazım çatlıyor :'(
Yeni bölüm 726.Hangi bölüm bu? Yahu her animede uzak veya hızlı çekim dövüşlerde bulurum size kötü sahneler.
Geçmiş olsun :/ Ama atmaya devam edeceğimHastayım zaten Güldürmeyin boğazım çatlıyor :'(
Karizmatik Dof'u yılandan kaçarak çizdiler. Bildiğin 2-3 dakika kaçtı adam.Hangi bölüm bu? Yahu her animede uzak veya hızlı çekim dövüşlerde bulurum size kötü sahneler.
Atmayın şunları zevkle izledim bölümü güldürmeyin adamı ..
Kan kusarım bak!Yeni bölüm 726.
Geçmiş olsun :/ Ama atmaya devam edeceğim
Google'da arama yaparak bulduklarım bunlar Kan kusacaksan açmaKan kusarım bak!
Yahu adam uçuyor, yanlış açı kurbanı olmuş. Hem siz kaç kere uçtunuz da bunu beğenmiyorsunuz.Yeni bölüm 726.
Geçmiş olsun :/ Ama atmaya devam edeceğim
İşte takılmayın abi şunu yanlış yapmışlar bunu fazla yapmışlara. Bu adamlar bildiğin Smoker ile Dof'a vs attırdılar, neredeyse eşit dövüş oldu. Ben genç nesli düşünüyorum anime öyle ya da böyle devam etmeli. Tabi ki güzel yapsınlar isterim ama önceden de farklı değildi ki. Toplu izleyince bence bu sorun ortadan kalkar, hafta hafta bekleyince böyle oluyor.Karizmatik Dof'u yılandan kaçarak çizdiler. Bildiğin 2-3 dakika kaçtı adam.
Senin yerinde olsam protesto ederdim ama sen hala Toei'yi savunuyorsun. :/
İlerde daha da karizmasını çizerler. Bu adama çöpten dayak da yedirirler ileride uzatmak için.
Sıkıntı ayaklarda bir şeye benzetemedimYahu adam uçuyor, yanlış açı kurbanı olmuş. Hem siz kaç kere uçtunuz da bunu beğenmiyorsunuz.