Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Witcher (Oyun)

The Witcher 4 Sinematik fragmanı yayınlandı.

Daha geçen hafta Cyberpunk'daki hataları yapmayacaklarını ve marketing'i oyunun çıkışına yakın bir sürede başlatacaklarını ve ''pişmesine izin verin'' planıyla geliştireceklerini duyurmuşlardı.
Dolayısıyla bu fragmandan sonra Witcher 4'e dair uzun süre bir şey görmeyeceğiz gibi duruyor çünkü oyun tam kadro geliştirilmeye yeni başlandı.
Dolayısıyla çıkması rahat birkaç yıl sürer daha.
Gayet şahane bir sinematik ve hoş da referans atıyor üçüncüye. Only monsters göndermesinin yapmacık gelmesinin sebebi iyi bir oyunculukla verememiş olmaları o kadar. Cidden kötü tonlama var Ciri'nin konuşmasında. Tipi zaten babaanne olmuş tam :D

Nerflenmiş gibi de duruyor. Bildiğimiz Ciri bunca yıldan sonra bir de aldığı eğitimlerle ve witcher serumuyla falan aşırı op bi karakter olurdu. Umarım düzgün sebepler bulurlar nerflenmiş olmasına.

Benim w3'te elde ettiğim son üzerinden devam ediliyor olması ayrıca hoşuma gitti. Ciri witcher'dır witcher kalacak. Bu sonun canon olduğu da kesinleşmiş oldu. İmparatoriçe Ciri diyenler ağlayabilir.

Oyundan beklentim gerçekten büyük ve dolu dolu bir harita, daha fazla şehir ve dinamik bir oyun sonu. Umarım yapabilirler. cyberpunk fiyaskosundan sonra derslerini almışlardır diye umuyorum.
Heyecan yapmadım desem yalan olur.

Bakalım şarlatan Enis nasıl övecek.
Bu işe yaramazı betimleyen muhteşem bir sıfat tamlaması :D

Son düzenleme:
Ana karakter Ciri olacak.

Daha geçen hafta Cyberpunk'daki hataları yapmayacaklarını ve marketing'i oyunun çıkışına yakın bir sürede başlatacaklarını ve ''pişmesine izin verin'' planıyla geliştireceklerini duyurmuşlardı.
Dolayısıyla bu fragmandan sonra Witcher 4'e dair uzun süre bir şey görmeyeceğiz gibi duruyor çünkü oyun tam kadro geliştirilmeye yeni başlandı.
2027'ye kadar çıkarsa 2030'da da ben oynarım : ))

Ciri ile oynamak istemem açıkçası ama önemli olan ana hikayeden ziyade yan hikayelerle dopdolu ve büyük bir oyun yapılması. Fragmandaki hikaye klişe gelmiş olabilir ama oyundaki ufak bir hikayeyi temsil ediyorsa gayet iyi bence. Fragmanın son sahnesinde milleti kesip kesmememize bağlı olarak da oyunun devamında veya sonunda bir şeyler değişirse mis : ))

Ciri'yi kötü yapmışlar bence ama çok da önemli değil benim için. Müzikleri, atmosferi güzel olsun, W3'teki gibi yan hikayeler ilgi çekici olsun yeterli.
Gwent de olmalı tabii : )) Tadını geç aldığım için, gwent için baştan oynamıştım oyunu
--

Bu arada Enis'e neden laf atılmış bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla gayet samimi ve saygılı bir eleman. Oyun oynamayı bıraksam da genelde bakarım videolarına.

Son düzenleme:
Ana karakter Ciri olacak.

ciri witcherlarin zehirli iksirlerini ve mutasyonlarini hic kullanmadi ve etkileri de bilinmediginden kullanmadilar. Kitaplarda da öyleydi yani.
simdi burada görüyoruz ki ciri witcher isaretleri yapiyor ki bu isaretler büyü degil, basit seyler. Aslinda ciri bir büyücü, hatta en özellerinden. 3. oyunda ciri kendi stiliyle oynaniyordu ve cok iyiydi ama burada isler degisiyor. Demek ki hikayede büyük degisiklik yapacaklar. Hikayeyi temelden sarsan sekilde degisecek. Beklentim cok azaldi. Keske kitap haklarini alabilseydiler, oldukca karanlik ve dikkat cekici olurdu Cirinin gecmis hikayesi.
Belki de ciri degildir bu, cirinin cocuklarindan torunlarindan biri büyü gücü olmayan. Sonradan witchera cevrilmis.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 5)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık