Gayet şahane bir sinematik ve hoş da referans atıyor üçüncüye. Only monsters göndermesinin yapmacık gelmesinin sebebi iyi bir oyunculukla verememiş olmaları o kadar. Cidden kötü tonlama var Ciri'nin konuşmasında. Tipi zaten babaanne olmuş tamThe Witcher 4 Sinematik fragmanı yayınlandı.
Daha geçen hafta Cyberpunk'daki hataları yapmayacaklarını ve marketing'i oyunun çıkışına yakın bir sürede başlatacaklarını ve ''pişmesine izin verin'' planıyla geliştireceklerini duyurmuşlardı.
Dolayısıyla bu fragmandan sonra Witcher 4'e dair uzun süre bir şey görmeyeceğiz gibi duruyor çünkü oyun tam kadro geliştirilmeye yeni başlandı.
Dolayısıyla çıkması rahat birkaç yıl sürer daha.
Nerflenmiş gibi de duruyor. Bildiğimiz Ciri bunca yıldan sonra bir de aldığı eğitimlerle ve witcher serumuyla falan aşırı op bi karakter olurdu. Umarım düzgün sebepler bulurlar nerflenmiş olmasına.
Benim w3'te elde ettiğim son üzerinden devam ediliyor olması ayrıca hoşuma gitti. Ciri witcher'dır witcher kalacak. Bu sonun canon olduğu da kesinleşmiş oldu. İmparatoriçe Ciri diyenler ağlayabilir.
Oyundan beklentim gerçekten büyük ve dolu dolu bir harita, daha fazla şehir ve dinamik bir oyun sonu. Umarım yapabilirler. cyberpunk fiyaskosundan sonra derslerini almışlardır diye umuyorum.
Heyecan yapmadım desem yalan olur.
Bu işe yaramazı betimleyen muhteşem bir sıfat tamlamasıBakalım şarlatan Enis nasıl övecek.
Son düzenleme: