Latin ve Asyalı kardeşlerimize de haksızlık yapılıyor Peki Aborjin kardeşlerimizi düşünen var mı?Ben castta bir eskimo göremedim. Yazıklar olsun. Bu insanları göremezden gelemezsiniz.
Latin ve Asyalı kardeşlerimize de haksızlık yapılıyor Peki Aborjin kardeşlerimizi düşünen var mı?Ben castta bir eskimo göremedim. Yazıklar olsun. Bu insanları göremezden gelemezsiniz.
Tartışma konusu tam olarak bu, yoksa oyuncuların siyahi olmasıyla kimsenin bir problemi yok. Sauron shapeshifter moduyla insanların arasında takılıyordu bir ara mesela. Yani tasviri çok değişik anlatılmıştı. Farklı insanların kılığına girebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bu role uygun bir siyahi arkadaş varsa neden oynamasın ki? Niye karşı çıkalım. Silmarillion’da olmaması gerek bu Sauron terörü kısımlarının. Dizi zaten bu dönemlerden daha sonrasını anlatacak.Ben Silmarillion'u yarıda bıraktım ama okuduğum kadarıyla karakter temelli olay örgüleri yerine evren inşası vardı hep. Kitaplarda detaylıca tasvir edilip insanların zihnine kazınan bir karakterin siyahi yapılması gibi bir durum var mı ki? O ayrı bir tartışma konusu olabilir ama okurların Orta Dünya'da yaşayan her bir kişiyle duygusal bir bağı var mı da siyahilerin yer alması sorun olsun?
Zamanında HP çekilirken Hermione reisi zorla beyaz yaptırdıklarında neredeydin ey TerorAyyy ne kadar da ırkçısınız, hayretler içindeyim şuan
Attığın şey ile tartışılan konunun birbiri ile ilgisi yok. Basbaya isimden dolayı Kara Numenorlular'ı koyu tenli sanıp atmışsın, aksi bir durum varsa da insanlar öyle düşünsün diye atmış oluyorsun ve böylece dalga geçme amaçlı bir hareket yaptığını kabul etmen gerekiyor. Neresinden tutarsan tut haksızsın.Ciddi konular harici genelde cümlemi çok garip randomlar atarak bitiriyorum. Black Numenorean'ların siyahi olmadığını biliyorum zira hikayelerini okumayı bırak kendimce fanfic devam hikayeleri yazan birisiyim, konusunu gördüm insanlara bilgi olsun diye attım.
Asıl takıldığım nokta kendi kendine alınıp beni tanımadan kendince dediğim şeyi yorumlayarak bana hakaret etmen oldu. Ama egonu tatmin edecekse ona da devam edebilirsin.
Şakası bir yana günümüzdeki bu sjw çılgınlığını 30 yıl sonra en acımasızca eleştirecek olanlar muhtemelen siyahiler, homoseksüeller ve translar olacak.Latin ve Asyalı kardeşlerimize de haksızlık yapılıyor Peki Aborjin kardeşlerimizi düşünen var mı?
Niye bizi her yere koyup afişe ediyorsunuz diyebilirler dediğin gibiŞakası bir yana günümüzdeki bu sjw çılgınlığını 30 yıl sonra en acımasızca eleştirecek olanlar muhtemelen siyahiler, homoseksüeller ve translar olacak.
Okudukça aydınlanıyorsun, enfes bir bilgi kaynağıZamanında HP çekilirken Hermione reisi zorla beyaz yaptırdıklarında neredeydin ey Teror
La bunlar zenci olunca bu kardeşlerimiz "heyt be artık bize haksızlık yapmıyor bu kapitalist, ırkçı beyazlar" diye seviniyorlar mı ki? Heriflerin kökünü kurutanların bayrak taşıyıcıları şimdi de suni hareketlerle başka bir sömürüye hazırlanıyorlar sanki