Irkçı olmayalım da ne olalım?Ayyy ne kadar da ırkçısınız, hayretler içindeyim şuan
Irkçı olmayalım da ne olalım?Ayyy ne kadar da ırkçısınız, hayretler içindeyim şuan
Bir kere onlar dışlandılar, hiç bir esere dahil edilmediler, kült yapımlarda rol almadılar ne olmuş yani elflerin yarısı siyah olmuşsa diğer yarısı geyse ne olmuş yani hiç mi içiniz sızlamıyor bunca zaman haksızlığa uğramış insanlaraIrkçı olmayalım da ne olalım?
Bütün yaşama isteğimi elimden alır vegan maedhros xdBir kere onlar dışlandılar, hiç bir esere dahil edilmediler, kült yapımlarda rol almadılar ne olmuş yani elflerin yarısı siyah olmuşsa diğer yarısı geyse ne olmuş yani hiç mi içiniz sızlamıyor bunca zaman haksızlığa uğramış insanlara
@Kagura veririk sana kızıl saçlı zenci ve gay bir Maedhros ne olmuş ya...
Not: Dişi olacak Maedhros...
Çok daha ağır eleştirilirdi.Lotr siyahiler üzerine kurlu bi hikayesi olsaydı ve bu dizi de beyaz karakterlere ağrlık verilseydi bu kadar eleştirilirmiydi merak ettim.?
Kesinlikle. Gandalf sopasıyla kızları etkileyip sugar daddy olmayacaksa ben o diziyi izlemem.Ayyy ne kadar da ırkçısınız, hayretler içindeyim şuan
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme sil hemen bu yorumu xDKesinlikle. Gandalf sopasıyla kızları etkileyip sugar daddy olmayacaksa ben o diziyi izlemem.
Bir kere onlar dışlandılar, hiç bir esere dahil edilmediler, kült yapımlarda rol almadılar ne olmuş yani elflerin yarısı siyah olmuşsa diğer yarısı geyse ne olmuş yani hiç mi içiniz sızlamıyor bunca zaman haksızlığa uğramış insanlara
Black panther örneği var elimizde. Wakanda halkında hiç beyaz oyuncu yoktu diye hatırlıyorum. Neden koymadılar oraya mesela.Lotr siyahiler üzerine kurlu bi hikayesi olsaydı ve bu dizi de beyaz karakterlere ağrlık verilseydi bu kadar eleştirilirmiydi merak ettim.?