Zenci yok ama almazsak şimdi ayıp olur
Zenci aldık ama önemli rol vermezsek ayıp olur
Önemli rol verdik ama kısa ve orta vadede öldürürsek ayıp olur
Beyninin kıvrımlarını sevdiklerimin cast seçerkenki motivasyonu bunlar işte.
Diğerinin yüz hatları daha haşin. Tam Sauron. Zaten açıklanır ileriki zamanlarda.Sauron'u bu abi oynamazsa 1 ay peluş avatarı kullanırım. O kadar diyorum
Aynı zamanda önemli, iyi ve fedakar karakterlerden biri de eşcinsel olmalı. Yoksa yapımcılar ve film ırkçı/ayrımcı olmakla suçlanıyor.Zenci yok ama almazsak şimdi ayıp olur
Zenci aldık ama önemli rol vermezsek ayıp olur
Önemli rol verdik ama kısa ve orta vadede öldürürsek ayıp olur
Beyninin kıvrımlarını sevdiklerimin cast seçerkenki motivasyonu bunlar işte.
Yeni 007 zenci kadın işte.Kesinleşmiş.Bir zevk vardı oda gitti.Bununla 2 olacak ne güzel.Bunlara zamanında çok prim verdiler, şimdi cezasını çekiyoruz. Her boka pozitif ayrımcılık diye diye kriterleri belli olan James Bond'u kadın yaptı adamlar. Çocukluğumuzun tatlı anılarından Hayalet Avcıları'nı bile "fem-power" saçmalığına kurban ettiler. Yakında orijinali erkek olan birçok karakteri kadın olarak göreceğimize kuşkunuz olmasın.
Öyle. Benim anlamadığım bu muhabbetten ölesiyle nefret eden bu kadar fazla insan varken bunlar neden sjwci tayfanın köpeği oluyor? Göz göre göre kaybediyorlar bu şekilde akıllı bir yatırım değil tam aksinden çekinmeleri lazım aslında.Aynı zamanda önemli, iyi ve fedakar karakterlerden biri de eşcinsel olmalı. Yoksa yapımcılar ve film ırkçı/ayrımcı olmakla suçlanıyor.
Bana komutan gibi geldi bah.Bu herif Numenor krallarından birini oynamıyorsa bende birşey bilmiyom.
Birkaç aya öğreniriz bence kimin kimi oynadığını.Diğerinin yüz hatları daha haşin. Tam Sauron. Zaten açıklanır ileriki zamanlarda.