Zenci cüce mi var?Kimin neyi oynayacağı açıklanmadı belki hikayeye ek karakterler eklemişlerdir onlara rol verilmiştir.Tam açıklansın ondan sonra bakılır.Örneğin Gil-Galad siyahi olursa sıkıntı
Zenci Elf görmek istemiyorum ben. Neden demeyin kalp kırarım. Edebi eser içerisinde yok çünkü. Sevmemek veya istememek değil bu.
Kendimizi kandırmamıza hiç gerek yok, neyin ne olacağını az çok tahmin ediyoruzdur. O elfler zenci de olacaklar grup da yapacaklar...Kimin neyi oynayacağı açıklanmadı belki hikayeye ek karakterler eklemişlerdir onlara rol verilmiştir.Tam açıklansın ondan sonra bakılır.Örneğin Gil-Galad siyahi olursa sıkıntı
Ben bir tane kadın erkek ilişkisi göreceğimizi düşünmüyorum elflerde. Herkes kendi cinsiyetinden partner edinecek.Kendimizi kandırmamıza hiç gerek yok, neyin ne olacağını az çok tahmin ediyoruzdur. O elfler zenci de olacaklar grup da yapacaklar...
Maedhros ve Fingon'dan ne olaylar çıkarırlar düşündükçe çıldırırsınBen bir tane kadın erkek ilişkisi göreceğimizi düşünmüyorum elflerde. Herkes kendi cinsiyetinden partner edinecek.
Abi öyle bi Dünya yok işte.Uluslararası bir iş yapıyorsun bir sürü insan seçmelere geliyor seçmelere katılmak için tek bir şart var o da siyahi olmamak.Zenci cüce mi var?
Sen bu işe hiç girmeyeceksin o zaman. Seçmelere öyle her isteyen katılmıyor şartları açarsın ve şartları sağlayan gelir sana. En başa işini iyi bilen bir yazar arkadaşı eklersin bir açıklama metni oldu bitti. Kitaplar sonunda oluşan evrene müdahale bu. Yazarın oluşturduğu evrene ayıp.Abi öyle bi Dünya yok işte.Uluslararası bir iş yapıyorsun bir sürü insan seçmelere geliyor seçmelere katılmak için tek bir şart var o da siyahi olmamak.
Yıkarlar o seçmeleri , gömerler direkt.Amazon'u da düşünmek gerek böyle bir durumda.Nosk'un dediği gibi rol olarak önemi olmayan veya ekleme rol olarak birkaç kişi zenci yapılabilir bence.