Troll bu troll.Sauron aslında iyi biri miymiş?
Troll bu troll.Sauron aslında iyi biri miymiş?
John Howe var sadece. Belki ekürisi de dahil olur sonradan. Senaryo bizzat Tolkien Scholar tarafından kontrol edilecekmiş. Ayrıca Vakıf özellikle Tolkien'in yazdıklarının dışına çıkılmamasını, doldurma kısımlarda saçma sapan şeyler yazılmamasını özellikle talep etmiş.Most punchable face bu. Mıymıy şımarık bir Elrond canlanıyor gözümde şimdi.
Sadece John Howe olacak biliyordum. Takım tamamsa güzel.
Tolkien vakfı Angmar temasını bile yasakladı deniyor o doğruysa ağır üzüldüm. Angmar bekliyordum heyecanla Sauron ön planda olunca mantıken yavuklusuda ön planda oluyor sonuçta. Angmarın kuruluşu bile olmayacak deniyor ama. Belki dizinin kalitesine göre Tolkien vakfı salar bazı koyduğu konu engellerini güvenlerini kazanırsa Amazon.John Howe var sadece. Belki ekürisi de dahil olur sonradan. Senaryo bizzat Tolkien Scholar tarafından kontrol edilecekmiş. Ayrıca Vakıf özellikle Tolkien'in yazdıklarının dışına çıkılmamasını, doldurma kısımlarda saçma sapan şeyler yazılmamasını özellikle talep etmiş.
Malesef Angmar kısmı olmayacak diye duydum bende. Merakla beklediğim kısımlardandı. İnş salarlarda zor.Tolkien vakfı Angmar temasını bile yasakladı deniyor o doğruysa ağır üzüldüm. Angmar bekliyordum heyecanla Sauron ön planda olunca mantıken yavuklusuda ön planda oluyor sonuçta. Angmarın kuruluşu bile olmayacak deniyor ama. Belki dizinin kalitesine göre Tolkien vakfı salar bazı koyduğu konu engellerini güvenlerini kazanırsa Amazon.
Cidden Witch king reisin hakkı verilecek film de hakkı verilmedi diyordum gene verilmeyecek gibi Dediğim gibi şuan Amazona güvenmek için bir sebebi yok Tolkien vakfının ilk 2 3 sezon cidden çok tatmin edici işler çıkartırlarsa duruma göre değerlendirme olacaktır gibi.Malesef Angmar kısmı olmayacak diye duydum bende. Merakla beklediğim kısımlardandı. İnş salarlarda zor.
Vakıf sadece üçlemede ve filmde olan materyallerin kullanımını yasakladı. Telifin verilen bölümünde Angmar var, bu yüzden dizide de olacaktır.Tolkien vakfı Angmar temasını bile yasakladı deniyor o doğruysa ağır üzüldüm. Angmar bekliyordum heyecanla Sauron ön planda olunca mantıken yavuklusuda ön planda oluyor sonuçta. Angmarın kuruluşu bile olmayacak deniyor ama. Belki dizinin kalitesine göre Tolkien vakfı salar bazı koyduğu konu engellerini güvenlerini kazanırsa Amazon.
Bu arkadaşın oynadığı roller hep sinir bozucu tip rolleri idi. O yüzden biraz önyargım var kendisine. İnşallah uyar karaktere, şimdilik güzel bir cast gibi gelmedi bana.Tanıştırayım başrolümüz Will Poulter.
Kendisini Narnia ve Maze Runner gibi filmlerden hatırlarsınız.
Bunu gördüğüme sevindim, çocuk iyi bir oyuncu ..Tanıştırayım başrolümüz Will Poulter.
Kendisini Narnia ve Maze Runner gibi filmlerden hatırlarsınız.