Reyiz öyle bir foto atmışsın ki adına rağmen tanıyamadım :dTanıştırayım başrolümüz Will Poulter.
Kendisini Narnia ve Maze Runner gibi filmlerden hatırlarsınız.
Bunda pek başrollük vasıf yok gibi geliyor ama umarım yüzümü kara çıkartır.
Reyiz öyle bir foto atmışsın ki adına rağmen tanıyamadım :dTanıştırayım başrolümüz Will Poulter.
Aynen öyle oluyor konsept çalışmaları için Alan Lee ve John Howe olacak kesinleşti.Netflix'in de uğraştığını şimdi öğrendim. Uçurumun kıyısından dönmüşüz.
Umarım konsept ve tasarımlar için yine Alan Lee ve John Howe ile çalışırlar. Bu ikisine bir de Ted Nasmith'in eklenmesini iserdi. Anlatacakları dönemlerin destansı masallığını ondan iyi ilüstre edebilen görmedim.
Peter Jackson danışman olarak bulunabilir aslında. Hobbit'te her şeyi mahvettiğini kendisi de kabul etmişti. En azından tecrübe aktarımı yapardı.
Senaryo Tolkien üslubuna ve hikaye yaklaşımına ne kadar bağlı kalırsa o kadar başarılı olur. Hikayeyi modernize etmeye kalkarlarsa pop kültürden etkilenip, her şey yine mahvolur. Hobbit gibi. :/
Elrond'un gençlik halini oynayabilir. Tipi andırıyor.Tanıştırayım başrolümüz Will Poulter.
Başrol olacağı kesin mi bunun?Elrond'un gençlik halini oynayabilir. Tipi andırıyor.
Evet doğruElrond'un gençlik halini oynayabilir. Tipi andırıyor.
Elrond rolünü oynarsa, evet.Başrol olacağı kesin mi bunun?
Sauron aslında iyi biri miymiş?Konusu büyük ölçüde belli oldu.
Dizi, Sauron’un Orta Dünya’yı daha iyi bir yer yapmak için çalışırken şeytani güçlerin eline düşmesini anlatacak. Eriador’u fetheden Sauron, Númenor’a geri döndüğünde buradaki taht ve siyasi oyunların etkisinde kalacak.
Vaktiyle Aule'nin yanındaki bir maiaymış. Sonra Melkor bunu bozmuş falan. Ayrıca Saruman da Aule'nin maiasıydı.Sauron aslında iyi biri miymiş?
Most punchable face bu. Mıymıy şımarık bir Elrond canlanıyor gözümde şimdi.Tanıştırayım başrolümüz Will Poulter.
Sadece John Howe olacak biliyordum. Takım tamamsa güzel.Aynen öyle oluyor konsept çalışmaları için Alan Lee ve John Howe olacak kesinleşti.