Daha geç izleriz bişi olmaz. Ha işlerin olursa haber et.Ben yetişebilirsem katılacağım. Karakol mevzusu bitmedi kahrolasıca yerde..
Daha geç izleriz bişi olmaz. Ha işlerin olursa haber et.Ben yetişebilirsem katılacağım. Karakol mevzusu bitmedi kahrolasıca yerde..
Gelemeyeceğim gibi duruyor, size iyi eğlenceler.@kekomancer @RedTeroR @Historia @Unshinjin ve etiketleyemediklerim galadriel team olarak izliyor muyuz ?
8:15 yapalım mı size de uygunsa. Eve geçerim o vakte kadar@kekomancer @RedTeroR @Historia @Unshinjin ve etiketleyemediklerim galadriel team olarak izliyor muyuz ?
Valla bunu yabancı sitelerde geçen haftalarda çok söylediler. Sauron bu eleman diye. Ama ben pek sanmıyorum o kadar göze sokulmaz yani belki hapsedilen hayalet kral olabilir onu da yazmışlardı bana da o daha mantıklı geldi. Gizemli eleman merak ediyorum ne çıkacak bunun altından diye...O teorileri gördüm, kolye vb ama sanki değil gibi. Ölülerin lideri olabilir diye de güzel teori vardı. Onu yeni Aragorn diye piyasaya sürdüler gibi geliyor.
8.30 olsun rahat ol.8:15 yapalım mı size de uygunsa. Eve geçerim o vakte kadar