Bölüm şu ana kadar ki en iyi bölüm diyorsunuz yani ? O zaman yarın boş günümde keyifli keyifli izlemeyi deneyeyim , bugün hızlı hızlı heba etmeyeyim
Kim?Sauron un kim olduğu yavaş yavaş şekilleniyor.
O teorileri gördüm, kolye vb ama sanki değil gibi. Ölülerin lideri olabilir diye de güzel teori vardı. Onu yeni Aragorn diye piyasaya sürdüler gibi geliyor.Halbrand.
Evet.Son sahnedeki patlayan dağ, Hüküm Dağı mı acaba? Bilenler cevaplayabilir mi?
o teoriyi ben yazmıştım forumda ilk okuduğumda bana da mantıklı gelmişti ama durumlar değiştiO teorileri gördüm, kolye vb ama sanki değil gibi. Ölülerin lideri olabilir diye de güzel teori vardı. Onu yeni Aragorn diye piyasaya sürdüler gibi geliyor.
Ben yetişebilirsem katılacağım. Karakol mevzusu bitmedi kahrolasıca yerde..@kekomancer @RedTeroR @Historia @Unshinjin ve etiketleyemediklerim galadriel team olarak izliyor muyuz ?
@kekomancer Reis'i beklemeyi planlıyorum, yine birilerini dövüp karakolluk olmuş@kekomancer @RedTeroR @Historia @Unshinjin ve etiketleyemediklerim galadriel team olarak izliyor muyuz ?