Haklıydım sende okuma yazma yok Ferit.Kardaş Türkçe konuş
@Master of Puppets
Bunda haklısın Aydın. Hikayenin kendisinde direk ırkçılık var zaten. Orkları insandan saymıyor bu şerefsizler. Batının halkı felan söylemleri.
Haklıydım sende okuma yazma yok Ferit.Kardaş Türkçe konuş
Tolkien nasıl ırkçı oluyor yahu? Kendisi Nazilerin ırkçı teorilerine karşı çıkarak Yahudileri ve Güney Afrika'daki ırkçı rejime karşı Siyahları savunmuş biri. Tamam Katolik yobazı desen biraz anlarım da ırkçı ağır kaçıyor.Bataklıkta aylar geçirenlerin torunu, kendi ve komşularını öz fantazi dünyasında ezelden beri üstün ırk ve yancıları ilan edip, geri kalanı untermensch ilan ediyor, millet de neden dizide zenci olmalı/olmamalı onu tartışıyor. Dizide zenci olmamalı çünkü Tolkien'in kendisi ırkçı. Kaynağa saygı duyulmalı eksileriyle artılarıyla diyen var demeyen var.
Yalnız buna benzer bir şeyi murat kanalında yapıyordu. Tabi animasyon bilmediği için arkada resimler geçerken valar falan anlatıyorYapılmasının neredeyse imkansız bir şey olduğunu biliyorum da bana hayali de yeter kekoo
Yazımı okuduysan dizinin 7 puanlık bir dizi olduğunu ve neden 1 puan verdiğimi belirttim. Tam olarak neyi eleştiriyorsun?Eleştirmekte tabii ki haklısınız fakat gerçekten 1 puan verecek kadar mı kötü ? ben de bunu eleştiriyorum.
İki kelime fazla yazarsın diye mesaj attık sana öncekinden az yazdınLOTR'u okuyan biri avrupamerkezcilik göremiyorsa ciddi bir şekilde incelenmelidir diyorum.
Amazon'un dizisi üzerinden çok güzel editler, anlatılar çıkacak. Diziye dair en kaliteli işler bunlar olurYalnız buna benzer bir şeyi murat kanalında yapıyordu. Tabi animasyon bilmediği için arkada resimler geçerken valar falan anlatıyor
Copyright yer onlar da uzun bir süre yer mi la bi milyar bayılmış herifler..Amazon'un dizisi üzerinden çok güzel editler, anlatılar çıkacak. Diziye dair en kaliteli işler bunlar olur
Bence fazla bile vermişsin 7 maksimum puan olur, çok iyimser.Yazımı okuduysan dizinin 7 puanlık bir dizi olduğunu ve neden 1 puan verdiğimi belirttim. Tam olarak neyi eleştiriyorsun?
Aragorn'un her konuşmasında Batı'nın insanı sözü gözüme çarpıyordu.İki kelime fazla yazarsın diye mesaj attık sana öncekinden az yazdın
@Alpamis
Yine başladın hikayeye
Lanet olsun böyle düzene kekoooCopyright yer onlar da uzun bir süre yer mi la bi milyar bayılmış herifler..