Desinler sıkıntı yok. İzlemeyiz olur biter.Beyler eleştirmek hakkınız ama yapmasınlar demek de saçma. Adamlar yapmış onlar da size izlemeyin o zaman der.
Hahahaha aksjldhaskdhsad
Evet ve hala satmıyormuş ısrarla.Adamlar almak istemişler de satmamışlar değil mi olay?
Kardaş Türkçe konuşBataklıkta aylar geçirenlerin torunu, kendi ve komşularını öz fantazi dünyasında ezelden beri üstün ırk ve yancıları ilan edip, geri kalanı untermensch ilan ediyor, millet de neden dizide zenci olmalı/olmamalı onu tartışıyor. Dizide zenci olmamalı çünkü Tolkien'in kendisi ırkçı. Kaynağa saygı duyulmalı eksileriyle artılarıyla diyen var demeyen var.
Bu dediğin şeyin adı dizi olmazdı be nandebayo-kekeAlacaklardı hakları Silmarilleri hafif tarih belgeseli kıvamında sezonlara yaya yaya işleyeceklerdi baştan sona. Animasyon serisi dahi yapılsa yer yerinden oynardı.
LOTR'u okuyan biri avrupamerkezcilik göremiyorsa ciddi bir şekilde incelenmelidir diyorum.Kardaş Türkçe konuş
Yapılmasının neredeyse imkansız bir şey olduğunu biliyorum da bana hayali de yeter kekooBu dediğin şeyin adı dizi olmazdı be nandebayo-keke