6-7 çerez olur anca. Leblebi. Çıtır leblebi olsa 7,5.
Çorum leblebisi diyelim o hâlde, anlaşalım.
6-7 çerez olur anca. Leblebi. Çıtır leblebi olsa 7,5.
Tam sopalık yaHayır ne demek istedikleri gibi çekerler diziyi o kadar kitabı boşuna mı okuduk
Çok güzel memeler hazırladım da 6 ay senden uzak kalmaya dayanamamTam sopalık ya
Elbetteki kalmazsin o kitap bu sinameHic bir yapımcı kitaplara birebir sadık kalmayacak filmler bile kalmamisti.
Elbette ki birebir sadık olunmayacak, o kitap, bu sinema, televizyon türler farklı. Yani filmlerde tabi ki birebir sadık kalmadı ama o işin de bir sınırı olmalı yani %99 oranında da sadık kalabilirsin %1 de sonuçta da ikisi birebir sadık kalmış olmaz ama biryerde sınır olmalı. Çünkü sınır olmazsa temel aldığın eseri yorumlamış olmuyorsun artık bir yerden sonra sen başka birşey üretmiş oluyorsun. Zenci, kadın, swj, saç kısa uzun bunları geçtim artık çünkü kafamda evrene uygun yapmayacaklarını kabul ettim ama hiç orta dünya havası almadım ben bildiğin hbo, marvel birisi fantastik bir evren yaratmış gibi duruyor. Bunun sebebi de ilk cümle SADIK OLMA. Orta dünya havası alman için bir miktar da esere bağlı bağlı olman lazım bence.Tam olarak öyle değil .Mesela filmlerden sonra kaç tane orta dünya temalı yapım gördünüz.Benim yaklaşımim 1 sıfırdan büyüktür bu dizi onluk dizi olsun istemezmiydim tabiki isterdim ama yok işte olmuyor yapılmıyor.O filmler bir kere yapıldı bitti.Yapan adamlar hiç hir zaman o seviyeye çıkamayacak bunu kabullenmek gerek artık hiç yapılmaması vasat bir dizi yapılmasından iyidir düşüncesine katılmıyorum ben orta dünya yi seviyorum vasat da olsa izlenir ki bu dizi vasat değil.Hic bir yapımcı kitaplara birebir sadık kalmayacak filmler bile kalmamisti.
Evrenle alakalı sıfır bilgin olsa bile dizinin pek bir şey vaad ettiğini söyleyemem. Kötü değil tabi vasat ama üzeri değil.Elbetteki kalmazsin o kitap bu siname
Elbette ki birebir sadık olunmayacak, o kitap, bu sinema, televizyon türler farklı. Yani filmlerde tabi ki birebir sadık kalmadı ama o işin de bir sınırı olmalı yani %99 oranında da sadık kalabilirsin %1 de sonuçta da ikisi birebir sadık kalmış olmaz ama biryerde sınır olmalı. Çünkü sınır olmazsa temel aldığın eseri yorumlamış olmuyorsun artık bir yerden sonra sen başka birşey üretmiş oluyorsun. Zenci, kadın, swj, saç kısa uzun bunları geçtim artık çünkü kafamda evrene uygun yapmayacaklarını kabul ettim ama hiç orta dünya havası almadım ben bildiğin hbo, marvel birisi fantastik bir evren yaratmış gibi duruyor. Bunun sebebi de ilk cümle SADIK OLMA. Orta dünya havası alman için bir miktar da esere bağlı bağlı olman lazım bence.
Tam olarak bu yani ben iki bölümü izledim lotr'u geç bir televizyon ürünü olarak beni hiç gaza getirmedi. Sen buna 1 milyar dolar yatırdın kostüm, mekanlar gerçekten güzel ama onun dışında birşey yok. Güzel arkaplanda bazı karakterler konuşuyor, birşey yapıyormuş gibi hiç heyecan hissi bile vermedi 2 saatte de ne anlattığı belli değil sezonda 9 bölüm var, çok olayları hızlı geçebilirler.Lotr çok şahane o yüzden bu diziye eleştiri yapılıyor meselesini bir tarafa bırakmak lazım.
Yahu dur daha 2 bölüm çıktı, el insafEvrenle alakalı sıfır bilgin olsa bile dizinin pek bir şey vaad ettiğini söyleyemem. Kötü değil tabi vasat ama üzeri değil.
Akılda kalan bir diyalog yok.
Akılda kalan bir karakter yok.
Akılda kalan bir motivasyon yok.
Akılda kalan bir aksiyon sahnesi yok.
Akılda kalan bir teması yok.
Tam anlamıyla vasat bir yapım. Lotr evreni olmasa atıyorum Narnia olsa yine vasat olacatı. Lotr çok şahane o yüzden bu diziye eleştiri yapılıyor meselesini bir tarafa bırakmak lazım.
Az değil be 2 saat izledik.Yahu dur daha 2 bölüm çıktı, el insaf