ben sana katılıyorum seninle aynı düşünüyorum. keşke daha iyi olsaydı, keşke kitaplara daha sadık kalsaydı. Ama puanlamalara saldıranlar tolkien fanları. bir grup iyiye oy verirken bir grup da aşırı kötüye oy veriyor.Neye göre izlemesi garanti abi ya?Benim Amazon Prime'im vardı mesela ama korsandan izledim ve bunu yapan insanlar hiç az değil.Ayrıca madem normal izleyiciler daha çok ve onlar beğendi bu puanlar neden bu kadar düşük?Neden internette herkes diziye sövüyor?Demek ki ya normal izleyicide çok beğenmememiş ya da Tolkien fanları daha çok.Hayır sanki esere sadık kalsalar kötü olacak gibi lanse edilmesi çok garip.Esere sadık bir dizi yapsalardı kitapları okumayan kişiler beğenmeyecek miydi yani diziyi?Hiç sanmıyorum.Son olarak önümüzde bu var ve bununla yetinin daha iyisini istemeyin düşüncesini son derece saçma buluyorum.Elbette bir tüketici olarak her zaman en iyisini istemek hakkım.Ve eğer kaliteli değilse tükettiğim şey bunu gösteririm.Özellikle bu son derece kaliteli bir eserin uyarlamasıysa
ben sana katılıyorum seninle aynı düşünüyorum. keşke daha iyi olsaydı, keşke kitaplara daha sadık kalsaydı. Ama puanlamalara saldıranlar tolkien fanları. bir grup iyiye oy verirken bir grup da aşırı kötüye oy veriyor.
The Lord of the Rings: The Rings of Power (TV Series 2022– ) - Ratings - IMDb
The Lord of the Rings: The Rings of Power (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com
gördüğün üzere durum bu. he adamlar diyor ki parayı verip diziyi yapan biziz böyle de devam edecek. senin yapabileceğin en büyük tepki izlememek olur. sonuçta kimsenin kolunu bacağını bağlayıp zorla tv karşısına oturtmuyorlar. keşke senin veya benim bu konuda gösterdiğimiz hassasiyeti tolkien vakfı gösterebilseydi ama bu dünyada ne yazık ki her şey paraya çıkıyor.
İyiye verenlerin de ne tarafta olduğu belli bence. Bu dizinin 10 puan olmasına imkân yok, bunun da herkes farkında bence. Onları atıp bakalım.ben sana katılıyorum seninle aynı düşünüyorum. keşke daha iyi olsaydı, keşke kitaplara daha sadık kalsaydı. Ama puanlamalara saldıranlar tolkien fanları. bir grup iyiye oy verirken bir grup da aşırı kötüye oy veriyor.
The Lord of the Rings: The Rings of Power (TV Series 2022– ) - Ratings - IMDb
The Lord of the Rings: The Rings of Power (TV Series 2022– ) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com
gördüğün üzere durum bu. he adamlar diyor ki parayı verip diziyi yapan biziz böyle de devam edecek. senin yapabileceğin en büyük tepki izlememek olur. sonuçta kimsenin kolunu bacağını bağlayıp zorla tv karşısına oturtmuyorlar. keşke senin veya benim bu konuda gösterdiğimiz hassasiyeti tolkien vakfı gösterebilseydi ama bu dünyada ne yazık ki her şey paraya çıkıyor.
Hayır ne demek istedikleri gibi çekerler diziyi o kadar kitabı boşuna mı okudukgördüğün üzere durum bu. he adamlar diyor ki parayı verip diziyi yapan biziz böyle de devam edecek. senin yapabileceğin en büyük tepki izlememek olur. sonuçta kimsenin kolunu bacağını bağlayıp zorla tv karşısına oturtmuyorlar. keşke senin veya benim bu konuda gösterdiğimiz hassasiyeti tolkien vakfı gösterebilseydi ama bu dünyada ne yazık ki her şey paraya çıkıyor
İyiye verenlerin de ne tarafta olduğu belli bence. Bu dizinin 10 puan olmasına imkân yok, bunun da herkes farkında bence. Onları atıp bakalım.
(4977*9)+(4493*8)+(2098*7)+(1380*6)+(1497*5)+(1277*4)+(1688*3)+(2666*2) = 126692/20076 = 6,310.
6-7 çerez olur anca. Leblebi. Çıtır leblebi olsa 7,5.Bana göre 6-7 arasında dizi.