Olay zencilik değil ki gilgalad dışında uzun saçlı elf yok Karakterlerin dışına çıkılmış sen evreni yaratanın yaptığına ters yapacak isen ismini değiştir ona göre izlensin...Beklentimi çok düşük tuttuğum için ilk 2 bölümü beğendim.Zenci elf-hobbit-cüce bunlara takılmazsanız çok göze batmıyor.House of Dragon dan daha fazla puan alır benim gözümde.
Saç olayına hiç girmedim bile düşün : ) Adamlar zaten açıkça söylediler biz kendimizce evreni değiştirdik diye.Yapacak birşey yok.Efektler atmosfer mekanlar oyunculuklar cidden gayet iyi.Sırıtan bir karakter görmedim.Olay zencilik değil ki gilgalad dışında uzun saçlı elf yok Karakterlerin dışına çıkılmış sen evreni yaratanın yaptığına ters yapacak isen ismini değiştir ona göre izlensin...
Bence de öyle. Zenci elf bile yakışmış açıkçası. House of the Dragon'da o tadı alamamıştım.Saç olayına hiç girmedim bile düşün : ) Adamlar zaten açıkça söylediler biz kendimizce evreni değiştirdik diye.Yapacak birşey yok.Efektler atmosfer mekanlar oyunculuklar cidden gayet iyi.Sırıtan bir karakter görmedim.
Ben hobbitler ve elrond harici oyunculukları beğenmedim. Çok yapmacık geldi hele galadriel öğğ... Gildgalad tip olarak en uygun rolüne ama oturmamış nedense ilerde düzelir belki. Celeb reis zaten alakasız konuşmaya değmez. Elflerde öyle komple. 2.bölüme bakmadım daha cüceleri bilmiyorum varsa...Saç olayına hiç girmedim bile düşün : ) Adamlar zaten açıkça söylediler biz kendimizce evreni değiştirdik diye.Yapacak birşey yok.Efektler atmosfer mekanlar oyunculuklar cidden gayet iyi.Sırıtan bir karakter görmedim.