Kitapları okumayan biri en fazla Galadriel'in okyanus aşan yüzmesine takılabilir.Kitapları okumamış biri olarak söylüyorum, bence fena değildi. Sıkılmadan izledim.
Yüzerken birilerine denk gelmese gerçekten saçma olabilirdi. O kadar yüzmesini de ırk özelliği diye yorumladım artık. Bin senenin üzerinde yaşayan canlı daha dayanıklıdır sanırım.Kitapları okumayan biri en fazla Galadriel'in okyanus aşan yüzmesine takılabilir.
Birileri de çıkıp bunlara demiyor ki o kadar orijinal bir iş çıkarmak istiyorsanız kendi evreninizi kurgulayabilirdiniz at ağızlılar diyeDizinin kitaplar hariç filmleri de andırmaması bilinçli yapılan bir tercihmiş. Orijinal bir iş çıkartılmak istenmiş ortaya ne filmleri ne de kitapları hatırlatsın, kendi tarzına sahip olsun istenilmiş. O zaman isminde niye Yüzüklerin Efendisi var diye sorası geliyor insanın.
Sıfırdan bir evren kurgulamak kolay iş değil. Ellerinde hazır bu kadar popüler ve sağlam bir külliyat varken onu alıp istedikleri gibi işlemek daha kârlı gelmiştir. Lafa gelince de biz aslında büyük Tolkien hayranıyız deyip geçerler.Birileri de çıkıp bunlara demiyor ki o kadar orijinal bir iş çıkarmak istiyorsanız kendi evreninizi kurgulayabilirdiniz at ağızlılar diye