Düştüğümüz durum şu şakadan bile kötü4chan tayfasının yaptığı türden parodi videosu gibi, hala inanmakta zorlanıyorum şu videonun gerçek olduğuna.
Düştüğümüz durum şu şakadan bile kötü4chan tayfasının yaptığı türden parodi videosu gibi, hala inanmakta zorlanıyorum şu videonun gerçek olduğuna.
Anime mi yapmaya karar vermişler?Videodan bazı notlar;
- Videoya çıkan kişiler Yüzüklerin Efendisi fanları adına çıkmış ve dizide temsil edildikleri için çok mutlularmış.
- Yüzüklerin Efendisi'nin çok kapsayıcı bir dünyası olduğunu ve farklılığa yer vermesinin onu bir numara yaptığını düşünüyorlarmış.
- Bir tanesi film serisinde çok az kadın karakter olmasından ve olanların da önemsiz rollerde yer almalarından dolayı film serisini pek sevmiyormuş.
- Yine bir tanesi yüzüklerden laf açıldığında yüzüğün ne olduğunu soruyor, olaya dair hiçbir fikri yok yani.
- Sauron'un çok "hot" ve tam bir "bad boy" olduğunu falan söylüyorlar. Gey eleman şakasına cilveli bir tavırla Sauron'u doğru yola çekebileceğini söylüyor. Bir de Sauron'un ortama "Yo!" diyerek girmesinin uygun olacağını söylüyor.
Daha yazacak çok şey var da, videoyu izlerken ciddi manada midem bulandı. Amazon'a göre bu kişiler süper fanlar bu arada, başka diyeceğim bir şey yok.
Anime ayrı, bu salaklar dizi hakkında konuşuyor. Dedikleri laflara bakarsak, Yüzüklerin Efendisi'nin bir kitap serisi olduğunu bile bildiklerini sanmıyorum.Anime mi yapmaya karar vermişler?
Kadınlara yer vermemişler ama bak görüyor musun? Halbuki orc savaşında kadınları önden orcların üzerine salmalıydılar. Kitaplardan bağımsız bakılsa bile buna niye takılır ki bir insan?Anime ayrı, bu salaklar dizi hakkında konuşuyor. Dedikleri laflara bakarsak, Yüzüklerin Efendisi'nin bir kitap serisi olduğunu bile bildiklerini sanmıyorum.
Bu espri bile bu yapımdan kaliteli duruyor.Düştüğümüz durum şu şakadan bile kötü
Elflerin gerçek olma ihtimali, bu beyinsizlerin Tolkien'in eserlerini bilme ihtimalinden daha fazla.Kadınlara yer vermemişler ama bak görüyor musun? Halbuki orc savaşında kadınları önden orcların üzerine salmalıydılar. Kitaplardan bağımsız bakılsa bile buna niye takılır ki bir insan?
Hayır filmde görünen neredeyse her replikli kadın da mühim bir rolde oysaki. Arwen mi Eowyn mi, Galadriel mi hangisi önemsizdi?
Bunlar senin yazdıklarına göre Lotr hakkında konuşmuyorlar çünkü. Bu bahsedilenler bana anime tarzı bir şey hakkında konuşuyorlar gibi geldi. xDAnime ayrı, bu salaklar dizi hakkında konuşuyor. Dedikleri laflara bakarsak, Yüzüklerin Efendisi'nin bir kitap serisi olduğunu bile bildiklerini sanmıyorum.
3. seçenek için diyeceğim bu arada: İlk olarak Galadriel ne arkadaşım? Sırf güzel ve sarışın diye kadını kadından saymayacaklar ulan!Videodan bazı notlar;
- Videoya çıkan kişiler Yüzüklerin Efendisi fanları adına çıkmış ve dizide temsil edildikleri için çok mutlularmış.
- Yüzüklerin Efendisi'nin çok kapsayıcı bir dünyası olduğunu ve farklılığa yer vermesinin onu bir numara yaptığını düşünüyorlarmış.
- Bir tanesi film serisinde çok az kadın karakter olmasından ve olanların da önemsiz rollerde yer almalarından dolayı film serisini pek sevmiyormuş.
- Yine bir tanesi yüzüklerden laf açıldığında yüzüğün ne olduğunu soruyor, olaya dair hiçbir fikri yok yani.
- Sauron'un çok "hot" ve tam bir "bad boy" olduğunu falan söylüyorlar. Gey eleman şakasına cilveli bir tavırla Sauron'u doğru yola çekebileceğini söylüyor. Bir de Sauron'un ortama "Yo!" diyerek girmesinin uygun olacağını söylüyor.
Daha yazacak çok şey var da, videoyu izlerken ciddi manada midem bulandı. Amazon'a göre bu kişiler süper fanlar bu arada, başka diyeceğim bir şey yok.