Benim umudum yok... Hatta tam tersi buradan Pr yapmaya çalışır bunlar... Bu tartışmadan popülarite kazanmak isteyebilrler.
Hiç birşey değişmez. Reklamın iyisi kötüsü yoktur. Dizi inanılmaz sükse yaptı. Burada bile izlemeyecek adam sayısı 100 de 2 ye falan denk gelir. Sövmek için bile o sezonu bitirecek bir dolu insan var.
Sana cevabımdan ayrıca genel olarak herkese
Renklere bu kadar takılmayın Peter Jackson in gölge fetişi keyfi değildi. Sauron orda kaldırmış geliyordu akın akın. Ikinci Çağ da ne oluyorda gökyüzü kararacak. Bütün Melkorlu olaylar, akraba kıyımları, büyük savaşlar geçmişte kalmış millet toparlanma sürecine girmiş ortam pırıl pırıl herkes yolunda. Numenor batirilana kadar çok parlak bir atmosfer olacak büyük ihtimalle. Sonra Sauron kendi işine gücüne başlayınca kasvet artar. Ben anlamadım abi renk takıntınızı. Hobbit 2, 3 patlak sarı renkler dolu bu diziden daha renkli. Oralar sırma saçlı mı oldu bu yeni bakışınızla.
Üç ay sonra temiz bir fragman gelir 3 dk mevzuları anlarız. Burada 2 saniye gösterilen sahnelerle diziye ölü toprağı attınız ya.
Başladığında beraber izleyeceğiz tartışacağız . Daha hiç bir şey yok ortada içimi kararttiniz. He dizi çıkınca tam olarak ne olup bittiği anlaşılınca benden daha zevkli izlersiniz.
Fragmana kadar bu konuya başka yorumum yok görüşmek üzere