Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Rings of Power (2022-)

2. Sezonu Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 5 17.9%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 23 82.1%

  • Kullanılan toplam oy
    28
Benim umudum yok... Hatta tam tersi buradan Pr yapmaya çalışır bunlar... Bu tartışmadan popülarite kazanmak isteyebilrler.

Hiç birşey değişmez. Reklamın iyisi kötüsü yoktur. Dizi inanılmaz sükse yaptı. Burada bile izlemeyecek adam sayısı 100 de 2 ye falan denk gelir. Sövmek için bile o sezonu bitirecek bir dolu insan var.

Sana cevabımdan ayrıca genel olarak herkese
Renklere bu kadar takılmayın Peter Jackson in gölge fetişi keyfi değildi. Sauron orda kaldırmış geliyordu akın akın. Ikinci Çağ da ne oluyorda gökyüzü kararacak. Bütün Melkorlu olaylar, akraba kıyımları, büyük savaşlar geçmişte kalmış millet toparlanma sürecine girmiş ortam pırıl pırıl herkes yolunda. Numenor batirilana kadar çok parlak bir atmosfer olacak büyük ihtimalle. Sonra Sauron kendi işine gücüne başlayınca kasvet artar. Ben anlamadım abi renk takıntınızı. Hobbit 2, 3 patlak sarı renkler dolu bu diziden daha renkli. Oralar sırma saçlı mı oldu bu yeni bakışınızla.

Üç ay sonra temiz bir fragman gelir 3 dk mevzuları anlarız. Burada 2 saniye gösterilen sahnelerle diziye ölü toprağı attınız ya.

Başladığında beraber izleyeceğiz tartışacağız . Daha hiç bir şey yok ortada içimi kararttiniz. He dizi çıkınca tam olarak ne olup bittiği anlaşılınca benden daha zevkli izlersiniz.

Fragmana kadar bu konuya başka yorumum yok görüşmek üzere
 
Olması lazım, çünkü bu kadar tepkiye kayıtsız kalınırsa millet iyice ayar olur bunlara.
1. Bekledikleri bir durum (neredeyse her şirket bu alanda shitstorm yedi ve tepki çekeceklerini bilmemeleri mümkün değil)
2. Sallamayacaklar.
3. Hiçbir değişikliğe sebep olmaz.

Büyük kurumlar böyle çalışır ve böyle hareket ederler ve günün sonunda cebe akan paraya bakarlar.
Bir şeyin değişmesi için herkesin Amazon Prime aboneliğini iptal edip diziyi izlemeyip ve dizi yokmuş gibi davranması gerekiyor ve böyle bir şey yaşanmayacağına göre bir şey de değişmeyecektir.
Ama dizide değişiklik yapma hakkım olsa diziye sokacağım ilk şey 3 kılıçlı yeşil saçlı bir karakter olur senin canın sağolsun.
Ben de bu konuda üzülerek Historia'ya katılıyorum @Smoker. Gönül ister ki değişsin ama adamlar bu ise bu kadar para döktükten sonra dizinin çıkmasına 6 ay kala bir değişiklik yaparlar mı sence ? Gelmiş geçmiş en pahalı yapım bu. GOT'ta tepkiler nasıldı ? Orda da herkes ana avrat sövüyordu ama bir şey değiştirmedi adamlar. Zaten bunların okuyucu, izleyici ve hayran kitlelerine saygısı olsa baştan saçmalamaz, baştan kitaba sadık kalıp hayran kitlesini memnun etmeye çalışmazlar mıydı ?
 
İşleyiş sevilmemesine göre değişebilir demişim işte neyini anlamadım. Çok fena değişir hem de :bilmem:
İşleyiş farklı canım o ileriki sezonlarda tabii ki de değişebilir bizim bahsettiğimiz bu ana eleştiri meselesi.
Senaryo yapılır beğenilmez ileriki sezonlarda değiştirilir bu normal bir şeydir ama işleyiş değişse de dizide hala o siyah legolas ok atacak onu demek istiyorum.
Kel para için yapmadı bunu, prime video boş, içerik yok diye adam en kıralını yapıcam içeriğin dedi. Bencede değişim pek olmucak, diyelim oldu dizi ertelenmeden imkansız değişiklik. En kötü 2. sezona kalır değişiklik. Ama direk şu yapımcı bir şıllık karı var onu kovmaları lazım.
Prime üyeliğine sadece Prime video olarak bakmamak lazım o servise üye olan herkes tonlarca şeyden aynı anda yararlanıyor. Yani diziyi izlemek için üye olmak isteyen birisi aynı anda Amazon'un hem oyun hem alışveriş alanına da girmiş oluyor.

Bezos ses getiren büyük bir yapım yapmak isteyebilir tabiki ama bunu oturma odasında otururken düşünmedi her büyük şirketin öncelik hedefi üyeliğe çekmektir keza Microsoft da öyle.
Dizinin Twitter hesabının ismine baktığın zaman sonunda direkt Prime adı var her tarafında prime var yani bu dizi de tamamen bir reklam ürünü.
Senaryoda değişikliklerin olması çok normaldir sonuçta bu çağın kitabı filmi yok ama kadın gitse bile kadın cüceye sakal ekleneceğini düşünmüyorum.
 
Bence bu dizide witcher ve wheel of time ayarı birşeyler olur. Game of thronesin ilk 6 sezonunu beklemek çok uçuk olur. Yani patlayacak.

İşin ilginç tarafı one piece Live action beklenenin üstünde güzel olacak ahanda yazdim
 
Bence bu dizide witcher ve wheel of time ayarı birşeyler olur. Game of thronesin ilk 6 sezonunu beklemek çok uçuk olur. Yani patlayacak.

İşin ilginç tarafı one piece Live action beklenenin üstünde güzel olacak ahanda yazdim
Got'un 6. sezonu da rezillikti.

O hareketi Galadriel'e yapabilecek bir kişi yoktur Orta Dünya'da, ona da ayrı küfür ediliyor.
Öyle bir harekete gerek mi var, Galadriel'in bir tel saçını gören ne olduğunu anlar zaten.

Ergen dizisi yapacaklar işte.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 61)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık