Historianın bir şey demesine gerek bırakmadı, o kadar.@carpe d. em tam bir galadriel fanı olmadı mı bugün, o zırhı gördükten sonra aşık oldu galiba
Historianın bir şey demesine gerek bırakmadı, o kadar.@carpe d. em tam bir galadriel fanı olmadı mı bugün, o zırhı gördükten sonra aşık oldu galiba
İfşa etmeyeyim diye bana çamur atmış ama yemezler. Her galadriel sahnesinde dili açıldı Redinin ya susturamadık.@carpe d. em tam bir galadriel fanı olmadı mı bugün, o zırhı gördükten sonra aşık oldu galiba
@Historia ya demin dedim. 13-14 yaşında biri bu diyalogları yazıp getirse nasıl oldu dese ancak o üzülmesin diye fena değil derim başka türlü de zor yani, zerre övgüyü bünyem kaldırmaz.Bu dizi niye bu kadar cringy ya
Senaristler bildiğin 82 IQ tipler, bi çocuğun aklına doğrudan gelebilecek ilk fikirleri iyi fikir sanıp bir de heyecanla sahneye uyarlıyorlar. Eminim insanların nasıl tepki vereceğini falan merak ediyorlardır, ciddi ciddi yaptıklarının iyi ve şaşırtıcı olduğuna inanıp
Hayır bu çok komik geliyor cidden, komik bir parodi diye izlemeye devam edebiliyorum.
"Stab and twist" ahdfjsklsdfjhıgkdjfhksjdf yok ya ajshfdskfllkfdg
Histo kalite standartları her zaman düşük biriydi zaten, üzme de mutlu mutlu izlesin dizisini@Historia ya demin dedim. 13-14 yaşında biri bu diyalogları yazıp getirse nasıl oldu dese ancak o üzülmesin diye fena değil derim başka türlü de zor yani, zerre övgüyü bünyem kaldırmaz.
@RedTeroR kimseye fırsat bırakmadı ya, historya rahat rahat övemedi. Ne zaman galadriel gözükse Redi serenat yaptı, övdü de övdü. Neyse ki onun sesinden sahne bastırıldı biraz da tahammül edebildim o kısımlaraHisto kalite standartları her zaman düşük biriydi zaten, üzme de mutlu mutlu izlesin dizisini