Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 42 31.6%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 91 68.4%

  • Kullanılan toplam oy
    133
Dostlar herkes lotr filmleri kıvamın da bir dizi bekliyor ama dünya da hiçbir sinemacı o kıvam da dizi yapamaz çünkü o filmlerin her biri en az 3 saat ama burada dizinin her bir bölümü 1 saat eeee 3 5 bölüm o kıvamı verdin gerisi ne olacak? Sonsuza kadar o kıvam da o zevk de olamaz ki adamlar mantıklı hareket ediyor 5 sezonluk bir dizi olduğuna göre yavaş yavaş karakterleri işliyorlar konuları işliyorlar zamanla herşey oturacak lotr kıvamına gelecektir bence 1.sezon tamamen karakterlerin tanıtımı dünyanın ırkların tanıtımı üzerine kurulmuş 1 sezon böyle geçecek asıl hareket 2 sezon da başlayacaktır.
 
Bu dizi niye bu kadar cringy ya :D
Senaristler bildiğin 82 IQ tipler, bi çocuğun aklına doğrudan gelebilecek ilk fikirleri iyi fikir sanıp bir de heyecanla sahneye uyarlıyorlar. Eminim insanların nasıl tepki vereceğini falan merak ediyorlardır, ciddi ciddi yaptıklarının iyi ve şaşırtıcı olduğuna inanıp :D
Hayır bu çok komik geliyor cidden, komik bir parodi diye izlemeye devam edebiliyorum.

"Stab and twist" ahdfjsklsdfjhıgkdjfhksjdf yok ya ajshfdskfllkfdg
 
Beyaz tv de Kralın Dönüşü var.Bu çöp diziyle karşılaştırıp ne kadar iyi olduğunu daha iyi görüyorum ve daha fazla etkileniyorum üçlemeden.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık