Sanmam ama 5 çiftlik bana az geldi, dünya nüfusu baya azalmış o zaman. Çünkü bir yurtta fazla çocuk yoktu, 40 tane desek 200 çocuk yapar.Valla bu Norman önemli birinin çocuğu çıkıyormuş. Ceza olsun diye falan bunu oraya atmışlar güyasenaryoya gel.
Sanmam ama 5 çiftlik bana az geldi, dünya nüfusu baya azalmış o zaman. Çünkü bir yurtta fazla çocuk yoktu, 40 tane desek 200 çocuk yapar.Valla bu Norman önemli birinin çocuğu çıkıyormuş. Ceza olsun diye falan bunu oraya atmışlar güyasenaryoya gel.
Ne oldu şimdi Norman gitti mi? Kesin ölmedi, gizem yapıyorlar ama çözemedim. Bunları buradan o kaçırabilir hatta bu salakların planı bence buydu. Norman plan doğrultusunda kabul etti. Ters köşe bizi bekliyor gibi geliyor.
Olabilir bende düşünmedim değil ama Normanın zaten surat ifadesine bakarsak beklemediği bir şey gördü orada bir se ertrsi günü gayet Emma falan normaldı. Ray bi acıtasyona bağladi.Ne oldu şimdi Norman gitti mi? Kesin ölmedi, gizem yapıyorlar ama çözemedim. Bunları buradan o kaçırabilir hatta bu salakların planı bence buydu. Norman plan doğrultusunda kabul etti. Ters köşe bizi bekliyor gibi geliyor.

Ray ve Norman bence ikili plan yaptı ama Emma'ya söylemediler. Bu diğer çocukları burada bırakacaklar ve öyle kaçacaklar. Zaten 1-2 yaşında bebeklerle kaçmaları tuhaf olurdu, Emma annelik mi yapacak yani.Olabilir bende düşünmedim değil ama Normanın zaten surat ifadesine bakarsak beklemediği bir şey gördü orada bir se ertrsi günü gayet Emma falan normaldı. Ray bi acıtasyona bağladi.![]()

Çiftlikte kalsın o zaman Alla allaRay ve Norman bence ikili plan yaptı ama Emma'ya söylemediler. Bu diğer çocukları burada bırakacaklar ve öyle kaçacaklar. Zaten 1-2 yaşında bebeklerle kaçmaları tuhaf olurdu, Emma annelik mi yapacak yani.![]()
Yok işte bu safı kaçıracaklar ama diğerlerini bırakacaklar, 3-5 çocuk alabilir ama yanlarına, daha bunlar birbirine çok düşman olacaklar. Ben asıl dış dünya da ayrılacaklarını düşünüyorum. Hepsi kendi yoluna gidecek. Norman ve Emma kavuşamayacak.Çiftlikte kalsın o zaman Alla alla
Hayır zaten çiftlikler yan yanaysa bunun gibi kaçmaya çalışan çocuklar olabilir. Müttefik olsunlar. Hala şu kalem gibi şey ne işe yarayacak merak ediyorum. Krone bıraktı en son ama Norman aldı onuYok işte bu safı kaçıracaklar ama diğerlerini bırakacaklar, 3-5 çocuk alabilir ama yanlarına, daha bunlar birbirine çok düşman olacaklar. Ben asıl dış dünya da ayrılacaklarını düşünüyorum. Hepsi kendi yoluna gidecek. Norman ve Emma kavuşamayacak.

Harbi o kalemi anlatmadılar. Diğer çocukların haberi olmaz ya sanmıyorum. Ray doğumuna kadar hatırlamasa bunların haberi olmayacaktı, sözde zeki veletler birde.Hayır zaten çiftlikler yan yanaysa bunun gibi kaçmaya çalışan çocuklar olabilir. Müttefik olsunlar. Hala şu kalem gibi şey ne işe yarayacak merak ediyorum. Krone bıraktı en son ama Norman aldı onu![]()