Para birimini ayarlamak için otomatik lokasyon gerekli. Gerçek hayatta kandıramıyorsun ben California'dan katılıyorum diye.Bence ayarlar menüsünü kurcalasa ordan won'u dolar'a çevirir.
Para birimini ayarlamak için otomatik lokasyon gerekli. Gerçek hayatta kandıramıyorsun ben California'dan katılıyorum diye.Bence ayarlar menüsünü kurcalasa ordan won'u dolar'a çevirir.
Bişey olmaz gene yapılır.Adamın gücü evreni oyuna çeviriyor gerçek hayat neymiş.Belki ayarları kurcalasa doları bırak altın düşürmeyi sağlayabilir.Para birimini ayarlamak için otomatik lokasyon gerekli. Gerçek hayatta kandıramıyorsun ben California'dan katılıyorum diye.
Adamın hayatı artık gerçek değil. Oyun oldu abi olabilir bir şey.Para birimini ayarlamak için otomatik lokasyon gerekli. Gerçek hayatta kandıramıyorsun ben California'dan katılıyorum diye.
Webtoon çizen de mangaka mı oluyor?http://www.webtoongarden.com/OnlineOkuma/read/the_gamer/tr/0/94/page/1 türkçesi buyurun . Bu arada sıktı bu muhabbet sayıları actiona geç Ey Mangaka !!...
İlk 3 bölüm nasılsa 93. bölüm hala aynı. Konusu ilgini çekebilir ama bir ToG değil. Noblesse oku eğer okumadıysan.Nasıl bu seri gençler ? Tog sonrası yeni seri arayışındayım
Biriksin bi 200 bölüm başla. :/Nasıl bu seri gençler ? Tog sonrası yeni seri arayışındayım
Bilmiyorum vallahi , ben bu işe one piece ile başladım o yüzden her çizere mangaka diyorumWebtoon çizen de mangaka mı oluyor?
Valla hocam böyle levelli mevelli şeyleri seviyorsan güzel seri , biraz yavaş ilerliyor ama bence güssel ..Nasıl bu seri gençler ? Tog sonrası yeni seri arayışındayım