Verdiği tepki abartı geldi bana. Gamer olmasa kabul de adam oyunları hatmetmiş biri.Abi normal değil mi? Oyunda zindan olacağı aklına gelmemiş büyük ihtimal. :/
Verdiği tepki abartı geldi bana. Gamer olmasa kabul de adam oyunları hatmetmiş biri.Abi normal değil mi? Oyunda zindan olacağı aklına gelmemiş büyük ihtimal. :/
Haklısın biraz abartı. Zekası fazla olunca fazla düşünüyor. Ters tepti galiba.Verdiği tepki abartı geldi bana. Gamer olmasa kabul de adam oyunları hatmetmiş biri.
O da nasıl bahaneyse öyle, çok zekiyim çok fazla düşünüyorum triplerine girdi bebe.Haklısın biraz abartı. Zekası fazla olunca fazla düşünüyor. Ters tepti galiba.
Aynen istemsiz baya güldüm orada. Aklıma bi arkadaşım geldi.O da nasıl bahaneyse öyle, çok zekiyim çok fazla düşünüyorum triplerine girdi bebe.
Gnome'u kullandı ama farklı şekilde.Çok zeki olduğu için Gnome'u kullanıp duvarlarda delik açmayı akıl edemedi galiba
Nerde item bulmaya başladı, yeni bölüm geldi de benim mi haberim yok?Gnome'u kullandı ama farklı şekilde.
Gnome 100e gelince nasıl bir şey olacak acaba?
Item bulmaya başladı bakalım neler çıkacak daha.
90. bölüm çıktı. Kılıç buldu bir tane.Nerde item bulmaya başladı, yeni bölüm geldi de benim mi haberim yok?
Webtoons.com dan bakıyom sadece. Gözümden kaçtı demek ki.90. bölüm çıktı. Kılıç buldu bir tane.