Bana da kız arkadaşıyla olan sahnede eskiden beyzbol oyuncusu olması sebebiyle John Walker'ın Bullseye olabileceği ihtimali mantıklı geliyor.Kalkanı alır almaz hedefleri isabetli vurup tekrar kendine getirmesi, ekürisinin altına nokta atışıyla fırlatarak hayatını kurtarması da bir gösterge gibiİkinci bölümü de beğendim.
John Walker halihazırda süper asker serumu almamış olunca aklıma izleyebilecekleri bir yol geldi. Bu arkadaşın eline serum geçince anlık bir heyecan ve kibirle "Milli İrade" falan diyerek serumu kendine basacak, o anda etrafındakiler "Yapma etme, ne sonuçları olacağını bilmiyoruz" falan dese de dinlemeyecek. Daha sonrasında bu serumun üzerinde yan etkiler yapmasını izleyeceğiz.
Bana da kız arkadaşıyla olan sahnede eskiden beyzbol oyuncusu olması sebebiyle John Walker'ın Bullseye olabileceği ihtimali mantıklı geliyor.Kalkanı alır almaz hedefleri isabetli vurup tekrar kendine getirmesi, ekürisinin altına nokta atışıyla fırlatarak hayatını kurtarması da bir gösterge gibi
Çizgi romana uygun gitmiyor, WandaVision örneğindeki gibi birebir, hatta yarı yarıya, takip ettiği bir hikaye yok. Pek çok materyal ve temanın kırması bir iş, böylesi daha iyi zaten.Çizgi Romana uygun gidiyorlar gibi duruyor.Eninde sonunda kalkan gerçek sahibini bulacak : )
Kasıntı ve sürekli bir mesaj vereyim derdindeler sanki. Yürüyen tweet adamlar, o kadar kasıntılar.kaptan amerika ve tayfası gerçekten en sevilmeyen karakterlerden. umarım tutmaz da bi daha görmeyiz.