Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] The Breaker

Üçüncü sezonu çevirdiğim için birkaç kelam etmek isterim.

Serinin webtoon olması kötü oldu, ama yine de okunmayacak gibi değil. Tıpkı ilk sezondaki gibi ezik ve zayıf bir çocuğun hikayeye dahil edilmesi biraz mecburiyetten olmuş gibi geldi bana, çünkü anlatılabilecek bir yan hikaye yok seride. Siwoon'u devirmeye çalışan klan üyelerini ve evrendeki diğer gelişmeleri çocuğun üzerinden anlatıyorlar. Bu klan meselesini ve Goomoonryong olayı doğrudan verilecek olsa anlatacak pek bir şey kalmıyor. Bana kalsa ilk sezondaki gibi bir hikaye örgüsü kurmak yerine Murim içerisinde başka karakterler uydurup onları kullanabilirdi.
Sanki ilk bölümü baştan okur gibi, adamlar tencit pilavı gibi aynı şeyi ısıtıp önümüze koyuyorlar. :bilmem:
 
Bunu güncel takip ediyorum, ilk ikisini takip ettiğim gibi ve webtoona geçmesinde emeği geçen herkesin ensesine tüküreyim. Seri o kadar tutarsız başladı ki şu olduğumuz noktaya nasıl bu hızda geldik anlamadım. Önce yeni yan mı ana karakter mi ne olduğu belli olmayan çocuğu gördük, tam onun tarafından hikayeyi görecekken işler değişti ve karma karışık oldu. Bi an ana kötü karşımıza çıktı sandık ki tasarımı güzel bi karakterdi ve murim in olsa da martial arts kullanmayacak hissi veriyordu ki bu çok daha iyiydi seri için. Hani işleri diplomasi ile alavere dalavere ile yönlendiren birisi gibiydi ama tüm bunlar bi anda yıkıldı. Bi kurgunun bu kadar hızlı yıkılıp bomboş sürüklenmesi ara verip toplu okumaya itmiyor değil.

Üzerinden bunca sene geçmiş sanki hiçbi plan olmaksızın seriye başlamışlar gibi. Eski serinin zaten temeli var diye şu an hiçbi şey kurmadan ilerliyor. Tamam ana karakterimiz Sun Woo nun başı ama bu ne lan :S Yukarılarda konuşulan her şeyi niye duyuyoruz abi bi karar verin yeni ana karakterin bakış açısından bakıyorsak bişeyleri gizlemeniz lazım salak mısınız :S Gerçi gösterecekse de bu Haje midir nedir, yeni karakterin de hiçbi sivri tarafı yok, hiçbi karakter özelliği yok. Onun bakış açısından görmemizin de bize hiçbi katkısı olmayacak lan bari karakteri dolu yapsaydınız, tam olarak amaçlanan nedir onu da anlamadım bu kadar içi boş bi karakterle. Hiç tat vermiyor hiç. Karakterler konuşuyor ama sadece geveliyorlarmış, vakit geçiriyorlarmış gibi böyle her şey bomboş :S

edit iyi bari azıcık ölümüne dövüşlere girilecek sanırım...
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık