Ki merkezi sağlam kalacak bu yolla yoksa gömmezdi elderi Hastanelik olayı da aklıma şapkalı elemanın her haltta bayılıyor bu çocuk demesi geldiOrtamı hazırlamışken öldürmesi lazım bence. Bu olay geçtikten sonra Shion akıllanıp iyice iyileşmeyi bekler bence. Adam akıllı dövüşmeyi öğrenip sonraki dövüşlerde kendini göstermesi lazım artık. Seri başladığından beri her dövüşte dayak yiyor, hastanelik oluyor. Bir türlü iyileşemedi kaç bölüm geçmesine ramen.
ki vermesinin nedeni dağılan bölgenin ufak bir oranının tamir olması daha ve ki kullanndığı için büyük ihtimal kisini normal insanlar boyutuna inecek bir ihtimal elder ile tam kendine oturur dağılmış bölgeleri ölen çakma hemşirede(ismini hatırlamadım) ki vere biliyordu bu arada ki verme olayı zaten ilk seriden beri varSakin kardeşim. Shioona sövsekte adam 2 ay eğitim aldı sadece ve hayatı boyunca köşede sessiz sakin bir adammış. Kapıştığı adamlara bakıyorsun süpernovalar,100 yılda bir gelen denilen dahi çocuk, yalnız kurt denilen eleman,suc kaptanları bunların hepsi murimle içiçe olan ve eğitimi 2 ayla kısıtlı olan adamlar değiller. Elder'in ki siyle yenilemesi hem ki merkezinin dağılmasını önleyecektir hemde kan kaybından ölmesini. Narutodaki gibi içine çakra koyup güçlendirme olayı sanmıyorum. Zaten shioon murimde en fazla ki ye sahip olan adamlardan biri üstüne ki vermeye gerek yok.
Yok demedim. Ki'sini kalıcı bir power up olarak verme bir durumu yok. Goomoonryoung ilk seride shioon'un ki'sini aldığı zaman ölümün kenarında değildi ve kan kaybından baygınlık geçirmiyordu. Öyle bir durum olsa bile biri murim'in tanrısı diğeri shioon. Shioon'un merkezinin büyük çoğunluğu tamir olmuş. Merkezini genişletmeye çalıştıkları için bu kadar zaman geçirmişler. Hayvani ki'sini daha iyi kullansın diye. Sunwoo'nun elderi de buna ihtiyaç yok dedi ama durumu hala böyle aşırı kullanması için tehlikeli. Elder Jeon giderayak topluyor işte biraz.ki vermesinin nedeni dağılan bölgenin ufak bir oranının tamir olması daha ve ki kullanndığı için büyük ihtimal kisini normal insanlar boyutuna inecek bir ihtimal elder ile tam kendine oturur dağılmış bölgeleri ölen çakma hemşirede(ismini hatırlamadım) ki vere biliyordu bu arada ki verme olayı zaten ilk seriden beri var
Nereye gitmiş emin değilim ama işin içinde bu adam varsa bence durumlar kötü çünkü bu eleman goomoonryong'un patrona hizmet ediyor ve aynı zamanda 1.seride shiho'yu vuran keskin nişancını ta kendisi.Nereye kaybolmuş bu çocuk yine. Kayıplara karışmış. Aslında morga koysalar ve sonra bu morgdan canlı çıksa komik olabilirmiş.
polat hesabı keskin nişancı vs elemanBu defa bizim çocukta ışık gordum. :d