Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 135 92.5%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 11 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    146
Çizgi romanda en baştan beri nasıl işlendiğini bilmiyorum ama kesinlikle bunun üzerinden de iyi bir dizi senaryosu yazılabilirdi. Aynısını yapma gibi bir hedefleri yok sonuçta. Dizideki Homelander'ın bu kadar etkileyici olmasının sebebi Antony Starr tabi, herifin oyunculuğu çok iyiydi diziyi sırtlıyor bildiğin.
Dizi bütün hikayeyi Homelander üzerine kurmuş, ama çizgi romanda bu kadar ön planda olan bir karakter değil. Çizgi roman daha çok bizim ekip üzerine hikaye akışına sahip.

Dizi bütün hikayeyi Homelander üzerine kurmuş, ama çizgi romanda bu kadar ön planda olan bir karakter değil. Çizgi roman daha çok bizim ekip üzerine hikaye akışına sahip.
Dizideki karakterlerin oyunculuğunu düşünürsek doğru yolu seçmişler. Noir olayı sonradan eklenebilirdi, Antony'nin oyunculuğu geri planda kalmamalı.
Black Noir, Homelander'ı katlayacak derecede zalim ve ahlaksız bir adamdır. Ondan da daha güçlüdür. Butcher onun sayesinde Homelander'ı öldürebiliyor.
Becca'ya tecavüz eden de Noir diye okumuştum. Zaten surat ifadesinden nasıl bir ruh hastası olduğu belli oluyor.

SB en güçlü haliyle taş çatlasın Homelander'in fiziksel gücüne sahiptir. Homelander çok daha fonksiyonel güçlere sahip. 1 vs 1 atsalar SB'nin tek şansı ulti denk getirip güçlerini almak olur ki onu da yardım almadan yapması mümkün değil.

Soldier Boy dizideki en güçlü, en karizmatik, en sözünün eri adamdır. Homelander oğlu çıktı, yine de anlaşmaya sadık kaldı. Butcher denen lavuk sözünü çiğnedi. Bu saatten sonra artist artist konuşmasın Buthcer, zira bugüne kadar laf ettiği kişilerden daha ezik birisi olduğu ortaya çıktı. Soldier Boy ise kendisine bir hedef koydu, karşısına çıkan kimseye acımadı.

MM ve ekibi gibi ağlamadı, Butcher gibi aptal bir duygusallığa bürünmedi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık