Soldier Boy' u kafa patlatan kadın öldürecek.
Rez.
Rez.
Homelander hariç birinin tek başına Soldier Boy'u öldürme imkanı yok. Anca zayıflar ya da Soldier Boy ile 1 vs 5 atarsa anca o zaman öldürebilir. O zaman da kendi öldürmüş sayılmaz tabii.Soldier Boy' u kafa patlatan kadın öldürecek.
Rez.
Bana basit geldi bu ana asıl rahatsız olduğum nokta karakterin 3 sezondur kendine ait ilerlemeyen bi nokta var. Seven'a giriyor çıkıyor.Aklına gelebilecek en alakasız bağlantı gelmiş yahu. A-Train nefretle öldürdüğü kişinin kalbi sayesinde hayatta kalıyor. Böyle bir durumu daha önce hiç görmedim.
Homelander sevilmek istiyor ben öyle bir şey beklemiyorum.7. bölüme kadar izledim. Umarım Noir sadece boş yere birini tutarken ölmez ve işlenir. Onun dışında baba oğul buluşurken oğlun sinsice babayı öldürdüğü klişeyi de görmek istemem.
Homelander ihanet etmez hatta eridi babasını öğrenince, ama Soldier Boy her haltı yiyebilir.Homelander sevilmek istiyor ben öyle bir şey beklemiyorum.
Homelander ve Soldier boy bu sezon en tepeye çıkacaklar.
Bizim ekip de en dibe batacak, yeraltına inecekler öyle bitirecekler bu sezonu.
Butcher hak ediyor dibe batmayı. Herkesi kullandı ve hepsini acılar çekmek zorunda bıraktı. Öyle bir klişe olması yerine ilginç bir şeyler görmeyi bende isterim.Homelander sevilmek istiyor ben öyle bir şey beklemiyorum.
Homelander ve Soldier boy bu sezon en tepeye çıkacaklar.
Bizim ekip de en dibe batacak, yeraltına inecekler öyle bitirecekler bu sezonu.