Son iki sezonu para kazanalım diye sjw tayfaya satmışlar sanırım. Yoksa son iki sezon cidden gereksiz.Medya leşliğine ve woke kültürüne saplayan dizi de bu batağın içine düşüyorsa salalım komple film dizi izlemeyi AI zevke özel animasyon yapsın.
Son iki sezonu para kazanalım diye sjw tayfaya satmışlar sanırım. Yoksa son iki sezon cidden gereksiz.Medya leşliğine ve woke kültürüne saplayan dizi de bu batağın içine düşüyorsa salalım komple film dizi izlemeyi AI zevke özel animasyon yapsın.
Bakın valla homofobik falan değilim hatta arkadaş çevremde en sıcak bakan benim lgbt konusuna fakat şu colin ile olan aşk sevişme sahneleri o kadar boş ve gereksizdi ki anlatamam, aralarındaki dram da zerre geçmedi. Colin'i çıkar yerine komiko'yu koy ben yine aynı şeyleri söylerdim.sağolsunlar fransızdan tiksindik, boşuna 3. sezonda bitirin diye söylemiyordum. 4 ve 5. sezonda sıçıp sıvıyacaklar güzelim serinin içine.
Şaka bir yana, aktörü değiştirdiler sandım, imdb’den oyuncuları kontrol ettim. Sakal bir insanı bu kadar mı değiştirir?
Zenci adama penis boyu dalgası yapıyorlar bir de xD woke moke diye pok ettiler seriyi, ne tarafa saldiracaklarina şaşırmış amazon prime. ROP u da salsalar keşke kaçak dan devam da bu 2 seri bitsin dönüp bakilmayacak firma.
Sakal erkeğin karizması diye boşuna demiyorlar.Şaka bir yana, aktörü değiştirdiler sandım, imdb’den oyuncuları kontrol ettim. Sakal bir insanı bu kadar mı değiştirir?
Oyuncu kilo da vermiş baya. Suratı etkilemiş. Bi sahnede sanırım onun şakası yapılmış. Kimiko "yeterince yemiyorsun" gibi bişey demiş (ben izlemedim daha).Şaka bir yana, aktörü değiştirdiler sandım, imdb’den oyuncuları kontrol ettim. Sakal bir insanı bu kadar mı değiştirir?