Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 138 92.6%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 11 7.4%

• Kullanılan toplam oy
    149
Yetmez. Homelander mental sorunlar yaşadığından gözümüzde küçülüyor ama öldürme modunu açtığında hala rakipsiz. Soldier boy ryan butcher birlikte girecek gibi
2 vs 1 girmiş gibi oluyor zaten. Tümör aşırı güçlü görünüyor üstüne Homelander'ı biraz da olsa tutabilecek güce ulaşıyor Butcher V ile.

Bizim taraf zaten güçsüzdü üstüne neredeyse hepsi gte geldi yetmedi karşı tarafa yığınla süper geçti. Ne bok yiyecekler bilmiyorum büyük ihtimalle Gen V dörtlüsü son sezon bizimkilerin tarafta olacak

2 vs 1 girmiş gibi oluyor zaten. Tümör aşırı güçlü görünüyor üstüne Homelander'ı biraz da olsa tutabilecek güce ulaşıyor Butcher V ile.
Valla homelander tanrı moduna girdiğinde ve butcherı küçümsemezse 5 dakka bile dayanabileceğini sanmıyorum ki soldier boyun boş yere gösterilmediğini düşünüyorum. Ryan'ın homelanderla savaşması istenmesi falan son sezonda karşı karşıya gelecekleri de yüksek ihtimal. Tabi bu dediğim tam güç homelander için. Eğer homelanderı virüsle zayıflatılırsa ya da başka şekillerde nerfler verilirse 1v1 de olabilir başka şeylerde.

Tümörün gücünü ölçmek şimdilik zor. Neuman koyunlardan kaçıyordu. Fiziksel gücü fazla iyi değildi muhtemelen.

Ryan lazer atınca stormfront'un kolu bacağı gitti, tüm vücudu yandı. Tümör o lige uzaktır. Ancak bi final dövüşleri illa olacak. Butcher bi şekilde çıkar o lige.

Tümor Butcher cidden fiziksel olarak dayanıklı olsa Neuman'ın gözlerini kapatma gereği duymazdı. Demek ki Neuman hala Butcherı patlatacak güce sahip ki tümörün kendisi bile Virüs tek çare diyor Homelander için. Marvel Dc şovu yapmayıp realistik giderlerse çizgi roman sonu olur sadece son vuruşu Butcher yapar asıl yaraları başkaları verip zayıflatır. Zaten en başından Butcher bu kadar güçlü olmamalıydı tamamen fan service çizgi romanda bütün ekibe v verilirken burada bütün v hakkını tek karakter almış.

Neuman'ı bu kadar rahat öldürdüğüne göre Homelandar'a yakın güçte olabilir. Serinin gidişatına bakarsak Butcher son boss bile olabilir.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık