Ağlasın dursun işte mirasına yaptıklarını izleye izleye.Lucas da bir şey yapamıyor ki :d Adam pişman olduğunu çokça dile getiriyor.![]()
Parasını aldı çekildi ağlaması ne fayda. Şu diziyi izlemem tek beklediğin andor adamlar harika iş yaptı ki mandalorian'ın son sezonunda bile sıçıp sıvadılar. Umarım andora dokunmazlar da düzgün dizi izleriz.Ağlasın dursun işte mirasına yaptıklarını izleye izleye.
Andor'u bile o kadar övdüler bi izleyeyim dedim hiçbir keyif alamadan 20dk geçmeden kapattım ve bir daha yüzüne bile bakmadım. Bunlar yüzünden o kadar sevdiğim bu serinin eski filmlerinden bile keyif alamıyorum.Parasını aldı çekildi ağlaması ne fayda. Şu diziyi izlemem tek beklediğin andor adamlar harika iş yaptı ki mandalorian'ın son sezonunda bile sıçıp sıvadılar. Umarım andora dokunmazlar da düzgün dizi izleriz.
Herkes de kötülemiyor ya. Ben genel olarak Disney'den soğudum. Son filmlerini, dizilerini hiç izlemiyorum. Güzel olsa dahi. Bir Deadpool ve Wolverine filmini bekliyorum onlardan.İzlemedim beklentim büyüktü yorumlar üzdü.Bu kadar potansiyeli olan bir lore nasıl bu kadar verimsiz kullanılabilir.Mandolorian bile büyük ihtimalle Pedro pascal sayesinde iş yaptı onu bile batırabilirlerdi.
Önceden de vardı bu mantık hatası. Bu filmde mi görmüş mantıksızlığı :d
Disney'in SW'ını en iyi özetleyen tweet.