Pizarro ve Vasco Shot var daha, belki bunlardan biri zoan...Sanmıyorum, Sanjuan Wolf vs Monster Chopper olacak.
Pizarro ve Vasco Shot var daha, belki bunlardan biri zoan...Sanmıyorum, Sanjuan Wolf vs Monster Chopper olacak.
O dediğin ikisinden de zoan beklemiyorum, ya Doc q ya da Sanjuan Wolf ( devasa biri eklenmesse tayfaya ) tabi chopper da büyük boyuta geçebiliyor. Şuan için chopper gözüküyor.Pizarro ve Vasco Shot var daha, belki bunlardan biri zoan...
Pizarrodan ellerini drille dönüştüren bir meyve bekliyorum.Vasco Shot ise bence yarı fish man aynı delinmek gibi.Bunun yanında alkol kullanarak güçleniyor.bence ikisindede Ozan yokPizarro ve Vasco Shot var daha, belki bunlardan biri zoan...
Aynen youtube da bir videoda öyle diyor.Pizarrodan ellerini drille dönüştüren bir meyve bekliyorum.Vasco Shot ise bence yarı fish man aynı delinmek gibi.Bunun yanında alkol kullanarak güçleniyor.bence ikisindede Ozan yok
Aynen bir tane eleman vardı çok sağlammteoriler üretiyordu bende oradan baktım mantıklı buldumAynen youtube da bir videoda öyle diyor.
Aynen ben de onun teorilerini seviyorum.Aynen bir tane eleman vardı çok sağlammteoriler üretiyordu bende oradan baktım mantıklı buldum
İlla katılacaksa Law'ın tayfaya katılır bence.Nedense bu sayıdan sonra Cavendish tayfaya gelecek gibi hissettim.
Bu sayfada dediklerinden sonra olabilir gibime geldi. Ne de olsa Cavendish şöhret meraklısı ve burada "Tüm dünyanın gözü sizin üzerinizde olacak" diyor. Bu sebeple katılmak isteyebilir. Ayrıca Luffy'ye saygı duyuyor bunu hissettiriyor. Bakınca tayfası da yok gibi. Ya da şimdiye kadar söylendiyse de ben kaçırmış/hatırlamıyor olabilirim. Bu bakımdan düşününce bana Cavendish katılabilir gibi geliyor. Umarım anlatabilmişimdir demek istediklerimi.