Tekme de kullanabilir di sadece karate de. Hatta gizli kozu olurdu belki yumruklu saldırıları ama nerde. ..Ellerini yemek yapmaktan başka bir şeye kullanmayan birisi için hiç olmaması gereken bir istek değil mi?
Sanji'nin?Tekme de kullanabilir di sadece karate de. Hatta gizli kozu olurdu belki yumruklu saldırıları ama nerde. ..
Bir ara spoilerlarda Zoro'nun yumrukla adam dövdüğünden bahsediliyordu.O bile daha gerçekçiydi. :SSanji'nin?
Bir Karakteri anlayamamak bu olsa gerek.
Hatta günün birinde kadının tekine tepmikte çakar ne dersin?
Eğitim gördükten sonra eliyle saldırı yapacağına inanmıyorsuz veya yakiştiramiyorsunuz da kivirtip kivirtip vuracağına mı eyvallah diyeceksiniz.Sanji'nin?
Bir Karakteri anlayamamak bu olsa gerek.
Hatta günün birinde kadının tekine tepmikte çakar ne dersin?
Burda olay yakıştıramamak filan değil karakterde gizli. Ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Lucci acımasız adaletinden vazgeçer, gider denizcilere teslim olur. ha işte o gün atar Sanji yumruk.Eğitim gördükten sonra eliyle saldırı yapacağına inanmıyorsuz veya yakiştiramiyorsunuz da kivirtip kivirtip vuracağına mı eyvallah diyeceksiniz.
Benim sadece hayal gücümü kullandım.Burda olay yakıştıramamak filan değil karakterde gizli. Ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun. Lucci acımasız adaletinden vazgeçer, gider denizcilere teslim olur. ha işte o gün atar Sanji yumruk.