Violet gelsin, Sanji Dof'la Vergo'yu aynı anda tutar Bigmom'a kafa atar
Sabonun hayali korsan olmak değildi, onun hayali özgür olmaktı. Korsan olmayı da bu yüzden istemişti. Korsanlık Sabo için amaç değil araçtı.Onun da hayali korsan olmaktı fakat devrimci şimdi. Bence E.Oda Ace örneğini yaşattıktan sonra Sabo'yu korsan yapmaz. çünkü Ace'de Sabo'da Luffy'e göz kulak olmak için Luffy'den daha güçlü olmak zorunda. Ace bir bakıma bu yüzden elimine oldu seride.
Alakası yok. Bu seride özgürlüğü simgeleyen ,ideoloji mi dersin yapılanmamı dersin adını sen koy, bir yapı varsa onlar da devrimcilerdir. Bu seride kaç tane korsan varsa o kadar da amaç vardır. Korsan olmaya başkoymuş her karekterin kendince nedenleri vardır ama bunlardan yalnızca biri, tek bir kişi en özgür insan olma gayesiyle denizlere atılmıştır ve biz de şu an onun hikayesini takip ediyoruz. Onun haricindeki hiçbir korsanın ana misyonu özgür olmak değildir. (Beyazsakal-Aile/ Buggy-Zenginlik/ Kaido-Güç...)Korsanlar Kralı'nın en önemli özelliği Dünya'nın En Özgür Kişisi olmak. Luffy'de bu yüzden Korsanlar Kralı olmak istiyor. Yani korsan olmanın amacı ''özgür olmak''.
Üzüldüm.Seninle tartışmak çok zor. Çok agresif bir tutumun var. Bundan sonra senin yazdığın mesajlara cevap vermeyeceğim.
bence adam çok güzel açıklamış sen tartışmayı kaybettiğin için geri vitese takmışsınSeninle tartışmak çok zor. Çok agresif bir tutumun var. Bundan sonra senin yazdığın mesajlara cevap vermeyeceğim.
ben tarafsız biri olarak okudum açıklaması da çok mantıklı geldi sadece belirttim kazanma kaybetmek bir şakaydı sadece neyse uzatmıyorumKatılmıyorum. Daha önce bir çok mesajına tanık oldum. Burada herkes kendi fikrini belirtiyor. Ben sanmıyorum ki herkes birbirini sindirmek için mesaj yazsın. Ayrıca tepkim şunadır: Yine de istediğini düşünebilirsin sonuçta herkes kendi hayal dünyasında yaşar. Forum kurallarında gayet açık: Yazarın fikri ne olursa olsun alay etmek, aşağılamaya çalışmak yasaktır.